Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 174 15.09.2009 13

11243-2009 (032, 643)

Raision Loimu ry:n anomus Kupittaan urheiluhallin käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 174

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Raisiolainen lentopalloseura Raision Loimu ry on anonut Kupittaan urheiluhallia käyttöönsä su 4.10.2009 lentopallon SM-liigan ottelutapahtumaan. Urheiluhallin kesätauko päättyy ma 5.10.2009 ja vasta sen jälkeen se on normaaliin tapaan yleisölle avoinna. Erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintoja järjestetään toki kesätauon aikanakin.

Hinnaston mukaan ulkopaikkakuntalainen urheiluseura maksaa liikuntatapahtumasta asiakasryhmä 4 mukaisen hinnan eli 263 euroa/ tunti. Kaupunki subventoi turkulaisen urheiluseuran käyttöä siten, että turkulainen urheiluseura maksaa vastaavasta käytöstä 30 euroa/tunti.

Raision Loimun ottelutapahtuman tavoitteena on elävöittää turkulaista ja alueellista lentopalloharrastusta sekä tuoda lajitoimintaa esiin. Turku on sitoutunut ns. PARAS-hankkeeseen, jossa pyritään parantamaan seutuyhteistyötä lähikuntien kanssa. Tästä syystä esitän, että Raision Loimun tapahtumaan sovelletaan tässä yksittäistapauksessa asiakasryhmä 3 hinnastoa. Asiakasryhmään 3 kuuluvat mm. turkulaiset yritykset, säännöllistä liikuntaa järjestämättömät turkulaiset yhdistykset sekä kansalliseen lajiliitot ja liikunta- ja urheilujärjestöt. Hinta on tällöin 90 euroa/ tunti, jossa kaupungin subventio on noin 50 %.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää antaa Kupittaan urheiluhallin Raision Loimu ry:n ottelutapahtumaan su 4.10.2009 asiakasryhmä 3 hinnalla eli 90 euroa/tunti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Liikuntapaikkapäällikkö poistui kokouksesta asian käsittelyn jälkeen klo 18:14.

Jakelu

tiedRaision Loimu ry
tiedLiikuntapalvelukeskus varaukset
tiedPyöli Ismo