Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 156 20.08.2009 9

5793-2009 (061)

Ympäristönhoitokoneen hankinta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 156

Tuoteryhmäpäällikkö Teija Ravea-Unkuri 11.8.2009:

Hankinta- ja logistiikkakeskus siirtyi ympäristönhoitokoneen hankinnassa neuvottelumenettelyyn Liikuntalautakunnan lainvoimaisella päätöksellä 16.6.2009 § 131. Kone tulee kunnossapitoyksikön käyttöön ja se korvaa vuonna 1999 hankitun LM Track -merkkisen ympäristön hoitokoneen. Talvisin kone siirretään Parkin kentällä lumen auraukseen ja kuormaukseen.

Hankintalain 25.1 §:n mukaisesti neuvottelumenettelyyn otettiin mukaan kaikki ne tarjoajat, jotka täyttävät asetetut vähimmäisedellytykset ja jotka ovat edeltävässä menettelyssä tehneet tarjousmenettelyn muotovaatimusten mukaisen tarjouksen. Uusi tarjouspyyntö toimitettiin kahdelle (2) tarjoajalle.

Annettuun määräaikaan, 4.8.2009 klo 11.00, mennessä tarjouksen toimittivat seuraavat kaksi (2) tarjoajaa: Lännen Konepalvelu Oy ja Wihuri Oy Autola.

Tarjouksen kelpoisuuden tarkistaminen:

Tarjoajien kelpoisuuden tarkastuksessa todettiin, että molemmat tarjoajat täyttivät tarjoajille asetetut kelpoisuusvaatimukset.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen:

Molemmat tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Tarjousten vertailu:

Valintaperusteeksi tarjouspyynnössä ilmoitettiin halvin hinta. Halvimman kokonaishinnan 86.500,- € (alv 0 %) ympäristönhoitokoneesta antoi Wihuri Oy Autola.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että ympäristönhoitokone hankitaan Wihuri Oy Autolalta kokonaishintaan, 86.500,- € (alv 0 %). Muut ehdot tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedLännen Konepalvelu Oy
tiedWihuri Oy Autola
tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus
tiedRavea-Unkuri Teija