Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 153 20.08.2009 6

3026-2009 (041)

Liikuntatoimen toiminnan ja talouden seurannan raportti heinäkuun lopun tilanteen mukaan

Tiivistelmä: -

Liiklk § 153

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Kaupunginvaltuusto on vuoden 2009 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt seuraavaa: Sitoviksi hyväksymien kriittisten menestystekijöiden, näiden arviointikriteerien/mittarien ja mittareiden tavoitearvojen, muiden tavoitteiden sekä talouden tasapainottamiseen tähtäävien toimenpiteiden toteuttamisesta tulee raportoida talousarviovuoden aikana kaksi kertaa. Toteutumisraportit tehdään maaliskuun ja heinäkuun lopun tilanteen mukaan. Samassa yhteydessä laaditaan tilikauden talouden toteutumisennusteet. Marraskuussa annetaan kaupunginhallitukselle vielä ylimääräinen talouden toteutumisen ennuste. Tilikauden 1.1.–31.12.2009 lopullinen toiminnan ja talouden toteutuma raportoidaan tasekirjaan liitettynä.

Toiminnan ja talouden seurantaraportit tulee tuoda kaupunginhallituksen käsittelyyn kuuden viikon sisällä raportointikauden päättymisestä ja raportointiin tulee sisällyttää lautakuntien selvitykset sekä kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien niiden johdosta antamat lausunnot, mikäli raportti lautakunnan osalta poikkeaa kaupunginvaltuuston vahvistamasta talousarviosta ja taloussuunnitelmasta.

Edellä olevan perusteella vuoden 2009 toinen seurantaraportti on laadittu heinäkuun lopun tilanteen perusteella. Toiminnan ja talouden seurannan raportti tulee palauttaa 20.8.2009 mennessä

Liite 1Toteutuma tammi-heinäkuulta tulosalueittain

Liite 2Toiminnan ja talouden seurantaraportti 2/2009

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä asian tietoonsa saatetuksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKyttä Maija


Liitteet:

Liiklk § 153
Liite 1:Toteutuma tammi-heinäkuulta tulosalueittain
Liite 2:Toiminnan ja talouden seurantaraportti 2/2009