Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 120 16.06.2009 5

7850-2009 (654)

Kiinteistöliikelaitoksen liikuntapaikkainvestoinnit vuonna 2010

Tiivistelmä: -

Liiklk § 120

Liikuntasuunnittelija Kristina Karppi:

Kiinteistöliikelaitoksen investointimäärärahoihin on vuodelle 2010 varattu 650 000 € liikuntatoimen hallinnoimien ulkoliikuntapaikkojen uudis- ja peruskorjausinvestointeihin sekä kohennustöihin. Liikuntatoimi valitsee kohteet, joihin määräraha sidotaan. Kiinteistöliikelaitos tilaa rakennussuunnittelun ympäristö- ja kaavoitusviraston suunnittelutoimistosta ja toteuttamisen pääasiassa Viherliikelaitokselta. Kiinteistöliikelaitos perii investointimäärärahat takaisin toteutettujen investointikohteiden korotettuina sisäisinä vuokrina 10 vuoden kuoletusajalla.

Liikuntapalvelukeskuksen esitys vuoden 2010 investointikohteista on liitteessä 1. Investointikohteiden kustannusarviot ovat alustavia ja ne tarkentuvat kohteiden tarkemmassa rakennussuunnittelussa. Pienehköjen listan sisäisten muutosten ja akuuttien tarpeiden osalta liikuntapalvelukeskus muokkaa kohdelistaa. Jos alustavat kustannusarviot taas muuttuvat huomattavasti – siinä määrin, ettei kaikkia suunniteltuja kohteita pystytä toteuttamaan - tai myöhemmin ilmenee suuria ennakoimattomia ja kiireellisiä tarpeita, jotka on tarkoituksenmukaista toteuttaa ennen suunniteltuja kohteita, esitys investointikohteista tuodaan uudelleen liikuntalautakunnan päätettäväksi.

Liite 1Kiinteistöliikelaitoksen liikuntapaikkainvestointien kohteet 2010

Oheismateriaali 1Tiedossa olevat mahdolliset tarpeet

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta esittää Kiinteistöliikelaitokselle liitteessä 1 esitettyjen investointikohteiden toteuttamista vuonna 2010 ja oikeuttaa liikuntapalvelukeskuksen muokkaamaan investointilistaa vähäisten muutosten osalta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKiinteistöliikelaitos


Liitteet:

Liiklk § 120
Liite 1:Kiinteistöliikelaitoksen liikuntapaikkainvestointien kohteet 2010