Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 72 10.03.2009 1

3222-2009 (14)

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman 15-vuotiskatselmus 12.-13.3.2009

Tiivistelmä: -

Liiklk § 72

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman 15-vuotiskatselmus järjestetään 12.-13.3.2009 Finlandia-talolla Helsingissä. Tilaisuuden järjestävät Kunnossa kaiken ikää -ohjelma/LIKES, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Helsingin kaupunki ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.

KKI-katselmuksen tavoitteena on nostaa esille hyvinvointi niin kunnissa, työpaikoilla kuin yksilön tasolla.

KKI-katselmuksessa eri alojen asiantuntijat puhuvat hyvinvoinnin edistämisestä. Kuulijoille tarjotaan malleja sovellettaviksi ja toteutettaviksi omassa työssään. Hyvinvointia edistetään mm. kuntalaisten terveyden, työyhteisöjen sekä viestinnän näkökulmasta.

Puhumassa ovat mm. Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen, sisätautiopin professori Antero Kesäniemi, ravitsemus tutkija Patrik Borg, näyttelijä Mikko Kivinen, tuottaja Raakel Lignell, kansanedustaja Tarja Tallqvist, toimitusjohtaja Jari Sarasvuo, johtaja Tommi Vasankari, toimitusjohtaja A-P Pietilä, dosentti Pekka Aula, suomen kielen ja kirjoittamisen kouluttaja Marsa Luukkonen sekä lukuisa joukko hyvinvoinnin asiantuntijoita.

Katselmuksessa juhlitaan Kunnossa kaiken ikää -ohjelman 15-vuotista taivalta ja palkitaan menestyneitä paikallisia terveysliikuntahankkeita sekä vuoden liikkumisympäristöteko. Ko. päivät ovat tarkoitettu kuntien liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattialisille, kuntapäättäjille, KKI-hankkeille, liikunta- ja kansanterveysjärjestöille, liikuntaseurojen ja lajiliittojen edustajille, työhyvinvoinnista vastaaville, tiedottajille sekä kaikille aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostuneille.

Katselmuksen osallistumismaksu on 180 €/hlö, joka sisältää ohjelman lisäksi molempina päivinä lounaan, kahvit sekä 12.3.2009 Valkoisessa Salissa pidettävän iltajuhlan.

Liikuntapalvelukeskus on 13.2.2009 ilmoittanut ko. katselmukseen seuraavat lautakunnan jäsenet jäsenten siihen mennessä tekemien ilmoitusten perusteella: Satu Alanen, Laura Lindeberg, Riitta Luoma, Matti Heinonen, Olavi Mäenpää ja Pekka Rautee.

EhdotusLiikuntalautakunta päättää lähettää Alasen, Lindebergin, Luoman, Heinosen, Mäenpään ja Rauteen Kunnossa kaiken ikää -ohjelman 15-vuotiskatselmukseen ja maksaa em. henkilöiden osallistumismaksun sekä matka- ja majoituskulut. Kaupungin säästötilanteen takia matkasta ei makseta päivärahoja.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKurppa Seija
tiedLaakso Sanna