TURUN KAUPUNKI § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 36 22.01.2009

1046-2009 (642)

Puheenjohtaja Stepanoffin aloite; Impivaaran uimahallin saneerauksen yhteydessä huomioitava yrittäjille ja muille mahdollisille palveluntuottajille tehtävien tilojen asianmukainen sijoittelu jo suunnitteluvaiheessa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 36

Puheenjohtaja Stepanoff jätti seuraavan aloitteen:

Impivaaran uimahalli on monipuolinen liikunta- ja palvelukeskus. Tilatarvesuunnitelmassa ja mahdollisesti tulevassa hankesuunnitelmassa on otettava huomioon liikuntatilojen lisäksi kokonaispalvelun tasoon vaikuttavat asiakaspalvelutilat, mm. kampaamo- ja hierontapalvelujen tarvitsemat tilat sekä asiakaspalveluun tarvittavat kulkuyhteydet.

Liikuntalautakunta on huolissaan näiden palvelutilojen huomioon ottamisesta suunnitelmissa ja edellyttää, että Liikuntapalvelukeskus yhdessä Tilalaitoksen (rakennuttaja) kanssa välittömästi käy rakennussuunnitelmat läpi näiden tilojen osalta.

On kaikkien osapuolten etu, että rakennuttaja käy myös keskustelut nykyisten elinkeinonharjoittajien kanssa ja varmistaa heidän toimintansa edellytysten säilymisen ja remontin jälkeisen toiminnan suunnittelun.

PäätösLiikuntalautakunta päätti lähettää aloitteen Liikuntapalvelukeskukselle valmisteltavaksi.

JAKELU

valpAaltonen Markku
valpLehmusvuori Juha