TURUN KAUPUNKI § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 7 09.01.2009 7

28-2009 (060)

Vuoden 2009 kilpailutettavat hankinnat

Tiivistelmä: -

Liiklk § 7

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen:

Kilpailutettavat leasing-hankinnat

Liikuntapaikkaosaston kunnossapitoon on suunniteltu hankittavaksi pyöräkuormaaja, pakettiauto ja tekonurmen hoitolaite. Uusi pyöräkuormaaja korvaa LM Trac pyöräkuormaajan vuosimallia 1990, joka poistetaan käytöstä. Uusi pakettiauto korvaa Daihatsu Hi-Jet pakettiauton vuosimallia 1991, joka poistetaan. Tekonurmen hoitolaite on uusi hankinta.

Parkin kentälle on suunniteltu hankittavaksi jäänhoitokone. Se korvaa Olympia 3000 jäänhoitokoneen vuosimallia 1999, joka poistetaan käytöstä.

Lisäksi on suunniteltu hankittavaksi ajanotto- ja tulospalvelulaitteistoa Kupittaan urheiluhalliin sekä vilppilähdön tunnistuslaitteet Kupittaan urheiluhalliin /Urheilupuistoon. Hankinnat ovat uusia.

Hankinnat pitää rahoittaa liikuntapaikkaosaston käyttötaloudesta Nordea Rahoitus Suomi Oy:n leasingrahoitusta käyttäen. Liikuntapaikkaosaston vuoden 2009 talousarviossa on varattu määrärahat ko. hankintojen rahoittamiseen. 

Käyttöomaisuushankinnat

Parkin kentälle on suunniteltu hankittavaksi tekonurmipinnoite ja kaukalon muovipinnoite. Kupittaan luistelumadon yhteyteen on suunniteltu hankittavaksi keinojää.

Muut yli 15 000 euron hankinnat

On suunniteltu hankittavaksi lannoitteita nurmikentille ja katehiekkaa (0,5–1,5 mm tarkkuusseulottua luonnonhiekkaa) kenttien hoitokäyttöön.

Palvelut

Suunnitelmana on kilpailuttaa Urheilupuiston tenniskenttien käyttöoikeus- ja hoitosopimus. Sopimukseen kuuluu kenttien käyttöoikeus kenttien hoitoa vastaan. Lisäksi on suunniteltu erilaisten ilmaiskoulutusten järjestämistä turkulaisille seuratoimijoille ja tällaisten koulutuspalveluiden kilpailuttamista. Koulutukset rahoitetaan järjestöliikunnan käyttötaloudesta.

Liikuntalautakunnalta pyydetään tässä vaiheessa lupa saada käynnistää em. hankinnat. Hankinnat kilpailuttaa kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus, minkä jälkeen ne tuodaan liikuntalautakunnan päätettäviksi.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää kilpailuttaa edellä mainitut tavarat ja palvelut.

PäätösEhdotus hyväksyttiin muilta osin, paitsi koulutuspalvelujen osalta puheenjohtaja Stepanoffin pyynnöstä lautakunta palautti asian uuteen valmisteluun yksimielisesti.

JAKELU

tiedKaareskoski Mikko