Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lukio- ja ammattiopetuslautakunta, suomenkielinen jaosto507.02.20125

1472-2012 (015)

Lukio- ja ammattiopetuslautakunnan suomenkielisen jaoston kokouksen läsnäolo-oikeudet

Tiivistelmä: -

Lamlksj § 5

Palvelujohtaja Mika Helva

 

Johtosäännön mukaisesti suomenkielisille jaostoille asiat esittelee toimialansa osalta palvelujohtaja tai tulosaluejohtaja. Tästä syystä puhe- ja läsnäolo-oikeus jaoston kokouksiin tulee myöntää nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin palvelujohtajalle sekä lukio-, ammatti- ja aikuiskoulutuksen tulosalueiden tulosaluejohtajille. Heidän lisäksi on tarkoituksenmukaista myöntää puhe- ja läsnäolo-oikeus kasvatus- ja opetustoimenjohtajalle sekä osaamistoimen apulaiskaupunginjohtajalle tai hänen edustajalleen.

 

Lukio- ja ammattiopetuslautakunnan kokouksiin myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupunginhallituksen valitsemalle edustajalle sekä hänen ollessaan estynyt hänen henkilökohtaiselle varaedustajalleen. Lautakunnalla on otto-oikeus jaoston käsittelemiin asioihin. Tästä syystä on hyvä myöntää lautakunnan puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle puhe- ja läsnäolo-oikeus jaoston kokouksiin.

 

Palvelujohtaja Mika Helva

 

Ehdotus        Lukio- ja ammattiopetuslautakunnan suomenkielinen jaosto myöntää puhe- ja läsnäolo-oikeuden jaoston esitteleville virkamiehille nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin palvelujohtajalle, lukio-, ammatti- ja aikuiskoulutuksen tulosaluejohtajille, kasvatus- ja opetustoimenjohtajalle, osaamistoimen apulaiskaupunginjohtajalle ja hänen edustajalleen, kaupunginhallituksen valitsemalle kaupunginhallituksen edustajalle sekä lukio- ja ammattiopetuslautakunnan puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta palkkiot
ilmHänninen Sirpa
aoJalonen Timo
ilmVolosatova Lucy