Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala 
Toimialajohtaja/sarja 107917.12.2019 

14872-2019 (10 01 02, 02.09)

Turun kaupungin Kaupunkiympäristötoimialan tuottama tukipalvelu Turun Vesihuolto Oy:lle

Kaupungingeodeetti Laura Suurjärvi 13.12.2019:

 

Asian tausta

 

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan tarkoituksena on solmia Turun kaupungin tytäryhteisön, Turun Vesihuolto Oy:n, kanssa sopimus, jossa kaupunkiympäristötoimiala tarjoaa Turun Vesihuolto Oy:lle mittaustyöpalvelua. Mittaustyöpalvelussa on kysymys voimassa olevan kuntalain (410/2015) 127 §:n 1 momentin 3 kohdan mukaisesta kunnan tarjoamasta tukipalvelusta tytäryhteisölleen. Tukipalvelulla Turun kaupunki tukee Turun Vesihuolto Oy:n toimintaan kuuluvaa vesihuollon ylläpitämistä. Turun kaupunki tarjoaa tukipalvelua Turun Vesihuolto Oy:lle päätöksen sopimusluonnoksen liitteenä olevan hinnaston mukaisesti. Turun kaupunki on arvioinut tukipalvelun hinnoittelun kuntalain 128 §:n mukaisesti siten, että se on hinnoiteltu markkinaperusteisesti.

 

Toimivalta

 

Turun kaupungin hallintosäännön (KV 29.5.2017 § 105) 45 §:n 13 kohdan mukaan toimialajohtaja päättää toimialaa koskevista sitoumuksista ja allekirjoittaa lautakunnan ja toimialan sopimukset ja muut sitoumukset. Toimivalta sopimuksen tekemiselle on edellä mainitun perustein kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtajalla.

 

Liite 1                                   Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan tarjoama tukipalvelu Turun Vesihuolto Oy:lle

 

Toimialajohtaja Christina Hovi:

 

Päätös          Päätin hyväksyä liitteenä olevan sopimusluonnoksen. Sopimukseen voidaan tehdä tarkennuksia ennen allekirjoittamista. Sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta myöhemmin tehtävällä sopimuksella, joka voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja valitusosoituksen tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

 

 

Christina Hovi

toimialajohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

aoTurun Vesihuolto Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta


Liitteet:

Kyto § 79
Liite 1:Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan tarjoama tukipalvelu Turun Vesihuolto Oy:lle