Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, liikennesuunnittelu 
Liikennesuunnittelupäällikkö3719.07.2019 

12936-2017 (613, 627)

Meyerin telakan asemakaavamuutoksen liikenteellisten tarkasteluiden tilaaminen

Liikennesuunnittelupäällikkö Matti Salonen 19.7.2019:

 

Meyerin telakan tonttiin liittyen on vireillä asemakaavan muutos, jonka tavoitteena on tontin tehokkuusluvun nostaminen telakan investointien mahdollistamiseksi.

 

Telakan työntekijämäärän kasvun ja suunnitteilla sekä rakenteilla olevien liikenneverkkomuutosten liikenneverkon liikennemäärämuutosten arvoimiseksi on Ramboll Finland Oy:ltä pyydetty tarjous seudun liikennemallilla tehtävästä liikennetarkastelusta. Tarjouksen kustannusarvio on 6000 eur (+alv) ja veloitusperusteeksi esitetään aikapalkkio henkilöryhmittäin. Tehtävän sisältö on esitetty tarjouksessa. Konsultin tarjous on kaupunkiympäristötoimialan liikennesuunnitteluyksiköiden kokemuksen mukaan kohtuuhintainen. Kustannus ylittää vähäisessä määrin kaupungin pienhankintaohjeen mukaisen suorahankinnan alarajan. Ramboll Finland Oy:n henkilöstöllä on erityisen hyvä tuntemus Turun seudun liikennemalliin ja sen käyttöön. Tämän ja suorahankinnan ylärajan ylittymisen vähäisyyden vuoksi kilpailutuksen järjestäminen työstä ei ole tarkoituksenmukaista.

 

Liite 1                                  Ramboll Finland Oy:n tarjous 20.6.2019.

 

Päätös          Päätin tilata Ramboll Finland Oy:ltä 20.6.2019 päivätyn tarjouksen mukaisesti Meyerin telan asemakaavamuutoksen liikenteellisen tarkastelun enimmäishintaan 6000 eur (+alv). Enimmäishintaa ei saa ylittää ilman tilaajan etukäteistä suostumusta.

 

 

 

Matti Salonen

liikennesuunnittelupäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

aoRamboll Finland Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX


Liitteet:

Kytolisu § 37
Liite 1:Ramboll Finland Oy:n tarjous