Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, tonttipalvelut 
Maanhankintapäällikkö/sarja 1016804.07.2019 

8506-2019 (10 03 01)

Tilapäisen myyntipaikan vuokraaminen Varvintorilta

Lupavalmistelija Kaisa Kauma 4.7.2019:

 

Jäägurtti Oy on pyytänyt saada vuokrata kioskipaikan jogurttijäätelön myyntiä varten Varvintorilta Sigynin lipunmyyntikioskin vierestä 1.7. – 30.8.2019 väliseksi ajaksi.

 

Vuokrana peritään 800,00 euroa lisättynä kulloinkin voimassa olevalla arvonlisäverolla. Vuokra on linjassa Aurajokirannan sataman päädyssä olevien jäätelökioskipaikkojen kanssa.

 

Maanhankintapäällikkö Ilkka Uusi-Uola:

 

Päätös          Päätin vuokrata Jäägurtti Oy:lle Varvintorilta Sigynin lipunmyyntikioskin vierestä myyntipaikan jogurttijäätelön myyntiä varten 1.7. – 30.8.2019 väliseksi ajaksi. Vuokrana peritään 800,00 euroa lisättynä arvonlisäverolla ehdolla, että

 

-Kausimyyntipaikassa harjoitettavassa elinkeinotoiminnassa on noudatettava kulloinkin voimassa olevien lakien, asetusten ja kunnallisten säännösten ohella myyntipaikkoja valvovien viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Näitä ohjeita ja määräyksiä voidaan vuokrakauden kestäessä vuokramiestä kuulematta muuttaa, eikä vuokramies tällöin ole oikeutettu vaatimaan mitään korvausta muutoksista vuokramiehelle mahdollisesti aiheutuvista kuluista. Kausimyyntipaikassa saa myydä ainoastaan siinä myytäväksi sallittuja tarvikkeita, kuten siitä on erikseen määrätty.

 

-Vuokramies vastaa kustannuksellaan kaikista toimintaansa liittyvistä käyttökuluista ja on mm. velvollinen huolehtimaan myyntipaikan ja sen välittömän ympäristön siisteydestä ja puhtaanapidosta myyntitoiminnan aiheuttamista roskista ja jätteistä 20 metrin etäisyydeltä.

 

Vuokramiehen on varattava asiakkaiden käyttöön riittävästi tarkoituksenmukaisia jäteastioita.

 

-Vuokramies on velvollinen alistumaan niihin toimenpiteisiin, jotka vuokra-aikana mahdollisesti käyvät tarpeellisiksi liikenne-, katu-, johto-, tms. töiden tai järjestelyjen takia ja on tällöin tarpeen vaatiessa velvollinen siirtämään tai ellei siihen ole mahdollisuutta poistamaan kioskinsa korvausta vaatimatta, jolloin irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Vuokranantaja suorittaa vuokrahyvitystä voimassa olevan vuosivuokran mukaan ao. vuokralaiselle koko korjausajalta siinä tapauksessa, että korjaus kestää enemmän kuin 14 vuorokautta.

 

-Vuokramies on velvollinen korvaamaan kaiken tuottamuksellaan tai sopimusrikkomuksellaan vuokranantajalle aiheuttamansa vahingon sekä korvaamaan siitä johtuneet kustannukset.

 

-Vuokramiehen on kesäkauden päätyttyä poistettava vuokra-alueelta omistamansa irtain omaisuus ja luovutettava alue siistittynä kaupungin hallintaan.

 

 

Ilkka Uusi-Uola

maanhankintapäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

 

Jakelu

aoJäägurtti Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta