Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkiympäristölautakunta7306.02.20181

1463-2018 (02 08 02)

Viinamäen päiväkodin urakan käynnistäminen

Tiivistelmä:

Viinamäen päiväkodin uudisrakennuksen Suunnittele ja toteuta urakan tarjouspyynnöt on tavoitteena lähettää kyselyyn helmikuussa 2018. Hankintamenettelynä esitetään käytettäväksi avointa menettelyä ja valintaperusteena kokonaistaloudellisesti edullisinta hintaa. Urakoitsijoille asetetaan minimivaatimuksia ja edellytetään yhteiskuntavelvoitteiden täyttämistä.

Kylk § 73

Salassa pidettävä, salauksen peruste JulkL 6 §:n 1 momentin 2 kohta

Toimitilojen rakennuttaminen, hankearkkitehti Kaisa Simula 30.1.2018:

Viinamäen nykyinen päiväkotirakennus on huonokuntoinen. Hankesuunnitelman mukaisesti nykyiselle tontille toteutetaan uudisrakennus. Kohteella on rahoitus vuoden 2018 talousarviossa ja 2019 taloussuunnitelmassa.

Valtuusto hyväksyi hankkeen hankesuunnitelman 29.1.2018.

Rakennushanke on EU kynnysarvon ylittävä.

Urakan sisältö:

Suunnittele ja toteuta -urakkaan sisältyvät kaikki suunnittelu- ja rakennustyöt sekä suunnittelu- ja rakennustyössä tarvittavat luvat siten, että kohde voidaan luovuttaa tilaajalle urakka-asiakirjojen mukaisessa laajuudessa, laatu- ja muiden vaatimuksien edellyttämässä tasossa, toimivuudessa ja kunnossa. Hanke tehdään joko tilaelementtinä tai sääsuojan alla toteutettuna paikanpäällä.

Urakkaan kuuluu uudisrakennuksen lisäksi piharakennus ja piha-alueiden rakentaminen. Kaupunki purkaa nykyisen päiväkodin erillishakkeena.

Minimiehdot, valintakriteerit ja tarjouspyyntöön liitettävät asiakirjat on esitetty liitteenä olevassa tarjouspyyntöasiakirjaluonnoksessa.

Liite 1Tarjouspyyntöluonnos

Toimialajohtaja Christina Hovi:

EhdotusKaupunkiympäristölautakunta päättää:

- oikeuttaa kaupunkiympäristötoimialan toimitilojen rakennuttamisyksikön käynnistämään Viinamäen päiväkodin hankesuunnitelman mukaisen uudisrakennuksen Suunnittele ja toteuta -urakan hankinnan avoimella hankintamenettelyllä liitteessä mainituilla minimiehdoilla siten, että minimiehdot täyttävien urakoitsijoiden valintaperusteina käytetään liitteessä mainittuja valintakriteerejä; sekä

- että se valtuuttaa kaupunkirakentamisjohtajan hyväksymään tarjouspyyntöön mahdollisesti tehtäviä vähäisiä teknisluontoisia muutoksia sekä allekirjoittamaan tarjouspyynnön ja mahdollisesti tehtäväksi tulevan sopimuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunkiympäristötoimiala, toimitilojen rakennuttaminen


Liitteet:

Kylk § 73
Liite 1:Tarjouspyyntöluonnos