Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkiympäristölautakunta1109.01.201811

45-2018 (00 01 01)

Kaupunkiympäristölautakunnalle tiedoksi annettavat kaupunkiympäristötoimialan viranhaltijoiden päätökset

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään päätettäväksi mitkä kaupunkiympäristötoimialalla tehtävät viranhaltijoiden päätökset tuodaan lautakunnalle tiedoksi.

Kylk § 11

Kaupunkiympäristötoimiala, hallintojohtaja Harri Lehtinen 2.1.2018:

Hallintosäännön 125 §:n mukaan lautakunnan alaisen viranomaisen on ilmoitettava lautakunnalle päätöspöytäkirjalla tekemistään päätöksistä. Lautakunta voi kuitenkin päättää, että joitakin asioita tai asiaryhmiä koskevia päätöksiä ei tarvitse ilmoittaa.

Ilmoitus on tehtävä neljän päivän kuluessa kokouksen pitämisestä tai päätöksen tekemisestä siitä riippumatta, onko pöytäkirja tarkastettu.

Päätökset niissä asioissa, joita ei tarvitse ilmoittaa, voidaan otto-oikeuden estämättä päätöksentekijän harkinnan mukaan panna täytäntöön, jollei täytäntöönpanosta ole muutoin säädetty tai määrätty tai jollei yksittäistapauksessa ole ilmoitettu asian ottamisesta kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi.

Toimialajohtaja Christina Hovi:

EhdotusKaupunkiympäristölautakunta päättää, että lautakunnalle on tuotava tiedoksi kaikki kaupunkiympäristötoimialan viranhaltijoiden päätöspöytäkirjalla tehdyt päätökset lukuun ottamatta luvat ja valvonta ja seudullinen joukkoliikenne -palvelualueiden viranhaltijoiden päätöksiä, jotka viedään tiedoksi rakennus ja lupalautakunnalle, Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnalle tai Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.