Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus7713.02.20172
Kaupunginvaltuusto3027.02.20173

284-2015 (014)

Uuden varajäsenen valitseminen kaupunginhallituksen konsernijaostoon

Tiivistelmä: -

Kh § 77

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 6.2.2017:

Kaupunginvaltuusto on 26.1.2015 § 5 päättänyt valita kaupunginhallituksen konsernijaostoon 9 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi 2015 - 2016 sekä määrätä jäseniksi valituista jaoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Päätöksen mukaan Tuomas Viljamaa on valittu konsernijaoston varajäseneksi.

Kaupunginvaltuuston valittua 14.3.2016 § 40 Ulla-Maija Vierimaan konsernijaoston jäseneksi, on Viljamaa ollut hänen varajäsenenään.

Viljamaa on 18.1.2017 tapahtuneen paikkakunnalta muuton vuoksi pyytänyt eroa luottamustehtävästään kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä, joten hänen tilalleen kaupunginhallituksen konsernijaostoon tulee valita uusi varajäsen.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää todeta Tuomas Viljamaan tehtävän kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä paikkakunnalta muuton vuoksi päättyneen ja valita uuden henkilön hänen tilalleen kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösKaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että Tuomas Viljamaan tehtävä kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä todetaan paikkakunnalta muuton vuoksi päättyneen ja että Pentti Huovinen valitaan hänen tilalleen kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Päätös asiassa tehtiin Mannin ehdotuksesta yksimielisesti.

Kv § 30

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää, että Tuomas Viljamaan tehtävä kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä todetaan paikkakunnalta muuton vuoksi päättyneen ja että Pentti Huovinen valitaan hänen tilalleen kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.