Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginvaltuusto8716.06.201417

6680-2014 (045)

Vastuuvapauden myöntäminen kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan jäsenille ja toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle

Tiivistelmä: -

Kv § 87

Tarkastuslautakunnan esitys 6.6.2014 on edellä Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomusta koskevan asian kohdalla.

Tilintarkastuskertomus vuodelta 2013 on jaettu valtuutetuille sähköisesti 6.6.2014. Kaupunginhallituksen 31.3.2014 § 129 allekirjoittama tilinpäätös on nähtävänä kokouksessa, konsernihallinnossa (os. Yliopistonkatu 27 a / johtava kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen) ja luettavissa www.turku.fi \ Päätöksenteko ja talous \ Tilinpäätös \ Tilinpäätös 2013. Tilinpäätös on toimitettu myös valtuustoryhmien huoneisiin.

Tarkastuslautakunnan ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää myöntää vastuuvapauden Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan jäsenille ja toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian käsittely kokouksessa

Mäenpää Kossilan kannattamana teki seuraavan muutosehdotuksen:

”Esitän, ettei toimielimen johtaville virkamiehille Jouko Turtolle ja Martti Kuituselle myönnetä vastuuvapautta "Työkeskushankkeen osalta".”

Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne valtuutetut, jotka kannattavat tarkastuslautakunnan ehdotusta, äänestävät "jaa", jos "ei" voittaa, on Mäenpään muutosehdotus tullut hyväksytyksi. Äänestysesitys hyväksyttiin.

Suoritetussa koneäänestyksessä 59 valtuutettua kannatti tarkastuslautakunnan ehdotusta ja 7 valtuutettua kannatti Mäenpään muutosehdotusta, 1 tyhjä, joten tarkastuslautakunnan ehdotus tuli kaupunginvaltuuston päätökseksi.

Liite 1Äänestyslista

Jakelu

tiedKiinteistöliikelaitoksen johtokunta
tiedTarkastuslautakunta 2013-2016


Liitteet:

Kv § 87
Liite 1:Äänestyslista