Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginvaltuusto 135 15.06.2009 6

11043-2007 (613, 627)

VI kaupunginosan korttelin 47 tontin 9 asemakaavanmuutosehdotus (os. Ketarantie 26) "Ketarantie" (37/2007) (Yj)

Tiivistelmä:

Asemakaavatoimisto on laatinut "Ketarantie" -nimellä kulkevan asemakaavanmuutosehdotuksen. Asemakaavan muuttamisen tarkoituksena on mahdollistaa sekä asumisen että liike- ja toimistorakentamisen sijoittuminen kaavamuutosalueelle. Rakennusoikeutta AL-korttelialueelle osoitetaan 4 000 k-m2, jossa on lisäystä voimassaolevaan asemakaavaan nähden 1 000 k-m2.

Kv § 135

Liite 1                                 Asian esittely ja päätösehdotus

 

Liite 2                                 Selostus

 

Liite 3                                 Tilastolomake

 

Liite 4                                 Äänestyslista

 

Valt. Henry Toivari valt. Jorma Hellsténin kannattamana ehdotti että asia pannaan pöydälle.

 

Keskustelun keskeydyttyä puheenjohtaja totesi, että pöydällepanoehdotus vaatii työjärjestyksen edellyttämän 17 valtuutetun kannatuksen asian ollessa ensimmäisen kerran käsittelyssä ja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne valtuutetut, jotka kannattavat asian käsittelyn jatkamista, äänestävät ”jaa”, ja ne valtuutetut, jotka kannattavat valt. Henry Toivarin pöydällepanoehdotusta, äänestävät ”ei”. Äänestysesitys hyväksyttiin.

 

Suoritetussa koneäänestyksessä 35 valtuutettua oli asian käsittelyn jatkamisen kannalla, 29 valtuutettua valt. Henry Toivarin pöydällepanoehdotuksen kannalla, 1 tyhjä ja 2 poissa, minkä johdosta puheenjohtaja totesi, että pöydällepanoehdotus sai työjärjestyksen edellyttämän vähintään 17 valtuutetun kannatuksen, joten asia jää pöydälle seuraavaan kokoukseen.

 

Päätös         Asia pantiin pöydälle.


Liitteet:

Kv § 135
Liite 1:Asian esittely ja päätösehdotus
Liite 2:Selostus
Liite 3:Tilastolomake
Liite 4:Äänestyslista