Päiväkodinjohtaja

 

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Hintsankujan päiväkoti

 

 

Haku päättyy 17.5.2021 15:00   Työsuhteen kesto Vakinainen

Ilmoitus jätetty 3.5.2021 14:57   Työn luonne Kokoaikatyö

 

 

Työ alkaa      1.8.2021

Palkkaus       KVTES:n mukaan

Työavain       TKUKOV-40-239-21

 

Päiväkodinjohtajan toistaiseksi voimassa oleva virka, Hintsankujan päiväkodissa 1.8.2021 alkaen. Viranhoito alkaa ensin sijaisuudella ajalla 1.8.2021-31.12.2021 ja virka täytetään 1.1.2022 alkaen.

 

Tervetuloa kodikkaaseen, yhteisölliseen vuoropäiväkotiimme Turun Varissuolle. Asiakaskuntamme tulee isolta alueelta ja päiväkodin yhteydessä toimii myös kaksi puistoa. Päiväkodissamme on neljä ryhmää, joista yksi on vuorohoidon esiopetusryhmä. Päiväkotimme on auki tällä hetkellä tarpeen mukaan kello 5-22 maanantaista sunnuntaihin sekä pyhinä.

 

Tehtäväsi on päiväkodin johtajana johtaa päiväkotia. Toimit työssäsi Turun kaupungin ja valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja päiväkodin pedagogisena johtajana.

Työ päiväkodissa on monipuolista ja mielenkiintoista alkaen kohtaamisista lasten ja heidän vanhempiensa kanssa sekä yhteistyöstä henkilökunnan kanssa. Sinulla onkin hyvä olla asiakastyön, henkilöstön, pedagogiikan, talouden ja turvallisuuden johtamisen taitoja sekä kyky organisoida työtä tarpeen mukaan. Työssäsi on apua hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista, sillä vuorohoidossa tarvitaan hyvää tiimityötä henkilökunnan ja johtajan välillä sekä tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa. Tärkeintä on, että sinulta löytyy positiivinen ja innostunut asenne työhön ja joustavuus vuorohoidon muuttuviin tilanteisiin.

 

Et kuitenkaan tee johtajantyötäsi yksin, sillä asioita linjataan yhdessä Turun itäisen alueen tiimin sekä kaupungin vuorotalojen tiimin kanssa, joten saat työhösi tuen muilta johtajilta ja esimiehiltä. Sinulla on mahdollisuus osallistua kaupungin koulutuksiin ja saada tukea työhösi, jos se on tarpeen.

 

Me Hintsankujalla tarjoamme sinulle innostuneen, joustavan ja huumorintajuisen henkilökunnan, jolla on pitkä kokemus vuorohoidosta ja hyvät tiimityötaidot sekä positiivinen asenne. Kehitämme mielellämme työtämme ja olemme osallistuneet onnistuneesti useampaan hankkeeseen.

 

Tule johtamaan päiväkotia ja tuo mukanasi uusia tuulia, jotta voimme yhdessä kehittyä entistä paremmiksi.

 

 

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) päiväkodin johtajaa koskevien säännösten mukainen kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

 

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Yhteystiedot

Aluepäällikkö Klaus Rytöhonka, p. 050 553 2433

 

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Sivistystoimialan kirjaamo, PL 355, 20101 Turku