Åbo stads Stadsmiljösektor, serviceområdet Tillstånd och tillsyn, enheten byggnadstillsyn har mottagit en ansökan om bygglov för en pontonbrygga av betong utrustad med septisk pump i korsningen mellan Sista Styvern och Erik av Pommerns strand, framför bostadsbyggnaden på Erik av Pommerns strand 14. 

Det är möjligt att bekanta sig med handlingarna via den elektriska servicen (ePermit) genom att skicka sin e-post-adress samt ansökans fastighetsnummer och adress till elupa.rakennusvalvonta@turku.fi.Ansökningshandlingarna finns även till påseende på byggnadstillsynen enligt överenskommelse. Tidsbokning per telefon022624700, måndag-fredag kl. 9.00-15.00. 

Byggnadstillsynen bereder grannarna möjlighet att uttala sin åsikt om ärendet enligt 133 § i markanvändnings- och bygglagen och 65 § i markanvändnings- och byggförordningen.  

Eventuella skriftliga anmärkningar bör inlämnas till byggnadstillsynen på adressen Puolalagatan 5, PB 355, 20101 Åbo, eller per e-post rakennusvalvonat@turku.fi. Anmärkningar bör inlämnas senast den 16 april 2021. 

Åbo den 7 april 2021 

Byggnadstillsynen