Kaupunkiympäristötoimialan luvat ja valvonta -palvelualueen rakennusvalvonnan yksikössä on vireillä rakennuslupahakemus septiasemallavarustetun betoniponttonilaiturin rakentamiseksi Viimeisen Rovon ja Eerik Pommerilaisenrannan risteykseen, osoitteessa Eerik Pommerilaisenranta 14 sijaitsevan asuinkerrostalon edustalle. 

Asiakirjoihin voi tutustua sähköisessä asiointipalvelussa (ePermit) ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteensa sekä rakennushanketta koskevan, yllä ilmoitetun kiinteistön osoitteen asiointipalvelun sähköpostiosoitteeseen elupa.rakennusvalvonta@turku.fi. Hakemuksen asiakirjat ja suunnitelmat ovat myös nähtävillä rakennusvalvonnassa etukäteen sovittuna aikana. Ajanvaraus numerosta 022624700, ma-pe klo 9.00-15.00. 

Rakennusvalvonta varaa naapureille mahdollisuuden antaa hakemuksen takia huomautus maankäyttö- ja rakennuslain 133 §:n ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 65 §:n mukaisesti.  

 

Mahdolliset naapureiden huomautukset tulee toimittaa viimeistään 16.4.2021 rakennusvalvontaan, osoite Puolalankatu 5, PL 355, 20101 Turku, tai sähköpostiosoitteeseen rakennusvalvonta@turku.fi  

  

Turku 7.4.2021 

  

Rakennusvalvonta