Tuntiopettaja, hius- ja kauneudenhoitoala (TKUKOV-40-136-21)

 

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituutti

 

 

Haku päättyy 14.4.2021 15:00 Työsuhteen kesto Vakinainen

Ilmoitus jätetty 31.3.2021 08.00    Työn luonne Kokoaikatyö

 

 

Työ alkaa      1.8.2021

Palkkaus       OVTES

Työavain       TKUKOV-40-136-21

 

Tuntiopettaja, hius- ja kauneudenhoitoala (TKUKOV-40-136-21).

 

Tehtävänkuvaus:

 

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.

Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillista opettajaa päätoimiseen tuntiopettajan virkasuhteeseen 1.8.2021 lukien toistaiseksi.

 

Opettajan tehtävä sisältää ammatillisten aineiden opetusta hius- ja kauneudenhoitoalan perus- ja erikoisammattitutkinnossa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta ja näyttöjen arviointia, opiskelijan henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen liittyviä tehtäviä sekä opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä. Työaika voi sijoittua eri päivinä klo 8-21 välille.

 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Edellytämme

alan korkeakoulututkintoa estenomi AMK ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa, kosmetologi. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä ja vahvaa osaamista ja opetuskokemusta ihonhoidon ja hius- kauneudenhoidon neuvonnan osaamisaloista.

 

Eduksi luetaan monipuolinen pedagogisten menetelmien hallinta ja digitaalinen osaaminen sekä mielenkiinto oman ammattialan kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä työkokemusta erilaisten opiskelijoiden parissa tehtävästä opetustyöstä.

 

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

 

Toimipisteenä on Aninkaisten koulutalo.

 

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

 

 

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

 

Yhteystiedot:

Koulutuspäällikkö Marleena Tuuri, marleena.tuuri(a)turku.fi

 

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Sivistystoimialan kirjaamo, PL 355, 20101 Turku.

 

Työnantajakuvaus:

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

 

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

 

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

 

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.