Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta14012.12.201811

14518-2018 (00 01 01, 02 02 02)

Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2019

Tiivistelmä:

Kulttuurilautakunta päättää määrätä alaisilleen palvelualueille, sisäisille tuottajille ja niitä pienemmille tulosyksiköille vuoden 2019 toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt.

Kultlk § 140

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Päivi Ahvenainen:

Kaupunginvaltuusto on talousarvion yhteydessä määrännyt koko vapaa-aikatoimialan tilivelvolliseksi viranhaltijaksi toimialajohtajan.

Sopimusohjauksen puitteissa kulttuurilautakunta solmii operatiiviset palvelusopimukset palvelualueiden kanssa. Niissä määritellään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet vuodelle 2019.

Tämän lisäksi kulttuurilautakunnan jokaiselle palvelualueelle, toimintayksikölle ja hankkeelle nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö. Tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa ja hän vastaa tulo- ja menoarvion toteutumisesta. Talousvastuuta on palvelualueilla jaettu organisaatioyksikkötasolle vaihtelevasti. Toiminnan luonteessa ja toimintatavoissa on eroja, mikä puoltaa erilaista organisointia.

Vastuuhenkilöt varahenkilöineen on esitetty liitteenä olevassa taulukossa, suluissa tämänhetkinen vakanssinhaltija.

Liite 1Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2019

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää määrätä kulttuurilautakunnan alaisille palvelualueille, sisäisille tuottajille ja niitä pienemmille tulosyksiköille vuoden 2019 toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä 1 esitetyllä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunginorkesteri
tpvVapaa-aikatoimiala, kirjastopalvelut
tpvVapaa-aikatoimiala, museopalvelut
tpvVapaa-aikatoimiala, toimialan hallinto


Liitteet:

Kultlk § 140
Liite 1:Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2019 - ei julkaista verkossa; Henkilötietolaki