Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, kirjastopalvelut 
Kirjastopalvelujohtaja1512.11.2018 

13295-2018 (02 08 00)

Ilpoisten kirjaston kalusteiden hankinta

Palvelupäällikkö Kari Pohjola 8.11.2018:

Ilpoisten kirjaston aikakauslehtien säilytyskalusteet eivät vastaa nykyistä vaatimustasoa. Vanhat kalusteet ovat epäkäytännölliset ja huonokuntoiset. Uudella kalusteratkaisulla halutaan saada uusimmat aikakauslehtien numerot paremmin esille ja vanhempien lehtinumeroiden säilytykseen enemmän tilaa. Tarkoituksena on parantaa aineiston löydettävyyttä ja käytettävyyttä sekä tilan siivousta ja ylläpitoa.

Sopivan kalusteratkaisun löytämiseksi tarkasteltiin kolmen kalustetoimittajan tarjontaa. F-inno Oy:n, Suomen kirjastopalvelu Oy:n ja Studiokaluste Oy:n tarjonnasta parhaiten Ilpoisten kirjaston tarpeisiin ja käytettävissä olevaan tilaan sopivimmaksi todettiin Studiokaluste Oy:n Latus-lehtihyllyt. Kyseinen kalustemalli sopii tarkoitettuun tilaan parhaiten muokattavuudeltaan, mitoiltaan ja käytettävyydeltään. Veroton hankintahinta on 5 900 €.

Esitän, että Ilpoisten kirjaston lehtihyllyt hankitaan myöhemmin tehtävällä tilauksella Studiokaluste Oy:ltä. Hankinta maksetaan kirjastopalvelujen sisäisten palvelujen määrärahoista, kustannuspaikka 26360.

Kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula:

PäätösPäätin, että Turun kaupungin Ilpoisten kirjaston lehtien säilytyskalusteet hankitaan Studiokaluste Oy:ltä. Hankinta maksetaan kirjastopalvelujen sisäisten palvelujen määrärahoista, kustannuspaikka 26360.

Rebekka Pilppula

kirjastopalvelujohtaja

Jakelu

aoStudiokaluste Oy
tiedKulttuurilautakunta
tiedLinnovaara Timo
tiedMäki-Salminen Miia
tiedMäkynen Ilkka
tpvPohjola Kari
tiedSlipic Sanda
tiedSotnik Kristiina
tiedTakomo Terhi
mtpvValikainen Kaija