Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta2021.02.201812

1297-2018 (02 08 00)

Valtuutus hankinta- ja logistiikkakeskukselle Vaski-kirjastojen itsepalveluautomaattien kilpailutusta varten

Tiivistelmä:

Nykyinen automaattien hankintasopimus päättyy 31.12.2018. Automaatteja hankitaan jatkossakin ja ne tulee kilpailuttaa.

Kultlk § 20

Seutupalvelupäällikkö Ulla-Maija Maunu 19.1.2018:

Turun kaupunginkirjaston ja muiden Vaski-kirjastojen itsepalveluautomaattien kilpailutus on ajankohtainen edellisen sopimuksen päättymisen johdosta.

Kilpailutus kattaa hankinnat vuosina 2019–2020 ja siihen osallistuvat seuraavat kunnat: Turku, Kaarina, Kustavi, Laitila, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pyhäranta, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kaupungin strateginen hankinta kilpailuttaa hankintoja toimeksiannosta. Toimeksianto edellyttää kulttuurilautakunnan päätöstä. Kulttuurilautakunnalle esitetään itsepalveluautomaattien kilpailutuksen antamista strategisen hankinnan hoidettavaksi sekä hankinta- ja logistiikkajohtajan valtuuttamista päättämään toimittajasta kilpailutuksen pohjalta.

Muut kunnat vastaavat itse omista hankinnoistaan ja niistä aiheutuvista kustannuksista. Hankinnan arvioitu kokonaishinta on noin 60.000 €, josta Turun kaupunginkirjaston osuus on noin 28.000 €.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa itsepalveluautomaattien kilpailutuksen strategisen hankinnan hoidettavaksi sekä valtuuttaa hankinta- ja logistiikkajohtajan päättämään toimittajasta kilpailutuksen pohjalta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.