Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta7517.05.20179

3695-2017 (041)

Vuoden 2017 talouden 1. osavuosikatsaus

Tiivistelmä: -

Kultlk § 75

Talouspäällikkö Ilkka Mäkynen:

Kaupunginvaltuustolle, kaupunginhallitukselle ja tarkastuslautakunnalle annetaan osavuosikatsaukset toiminnan ja talouden kehittymisestä kolme kertaa vuodessa tilikauden aikana. Neljäs toiminnan ja talouden toteutumisesta annettava raportti on tilinpäätös.

Kaupunginvaltuusto on vuoden 2017 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt toiminnan ja talouden kehittymisen raportoinnista. Ensimmäinen osavuosikatsaus laaditaan raportointijaksolta 1.1.–31.3.2017. Osavuosikatsaus sisältää talouden katsauksen sekä talousarviossa asetettujen talous- ja henkilöstötavoitteiden toteutumisennusteen.

Kulttuurilautakunnan alaisten palvelualueiden talous toteutuu suunnitellusti tai saavuttaa pientä säästöä. Vapaa-aikatoimen hallinnon henkilöstömenoissa syntyy noin 68 000 euron säästö. Käyttöomaisuusinvestoinnit toteutuvat suunnitellusti.

Henkilöstötavoitteessa toteuma näyttää henkilötyövuosien alenemaa noin 20. Henkilötyövuosien käyttö lisääntyy huomattavasti kesällä ja aleneman ennustetaan olevan vuoden lopussa 3 henkilötyövuotta.

Oheismateriaali 1Kulttuurilautakunnan käyttötalous- ja investointiosan ennusteraportti

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta merkitsee vuoden 2017 ensimmäisen osavuosikatsauksen tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.