Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta8515.06.20166

6565-2016 (010)

Vapaa-aikatoimialan virkamiesten läsnäolo- ja puheoikeus kulttuurilautakunnan kokouksissa

Tiivistelmä: -

Kultlk § 85

Vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö:

Hallintosäännön 11 §:n mukaan lautakunnan kokouksissa on jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus seuraavilla henkilöillä:

Asianomaiset esittelijät, toimielimen sihteeri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen määräämä edustaja tai tämän varaedustaja, kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan ollessa estynyt, tämän tilalla voi läsnäolo- ja puheoikeutta käyttää kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan nimeämä varaedustaja. Lautakuntien puheenjohtajilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus lautakuntiensa jaostoissa.

Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta määrätään toimielimen johtosäännössä tai siitä päättää asianomainen toimielin.

Hallintosäännön 24 §:n mukaan lautakunnan esittelijänä toimii toimialajohtaja. Kulttuurilautakunnan kokouksen toimialan viranhaltijoiden vakioedustajiksi tulisi nimetä hallinto- ja henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, kirjastopalvelujohtaja, museopalvelujohtaja ja kaupunginorkesterin intendentti sekä lautakunnan tekninen sihteeri.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että lautakunnan kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus seuraavilla virkamiehillä sekä heidän estyneenä ollessaan heidän varahenkilöillään:

hallinto- ja henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, kirjastopalvelujohtaja, museopalvelujohtaja ja kaupunginorkesterin intendentti sekä lautakunnan tekninen sihteeri.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoDe Heer Aart
aoGardberg Emilie
aoImmonen Olli
aoKrusberg Mervi
aoMäkynen Ilkka
aoTölkkö Seija