Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta1127.01.20168

635-2016 (049)

Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2016

Tiivistelmä:

Kulttuurilautakunta päättää määrätä vuodelle 2016 alaisilleen palvelualueille, sisäisille tuottajille ja niitä pienemmille tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt.

Kultlk § 11

Vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö:

Koko vapaa-aikatoimialan tilivelvolliseksi viranhaltijaksi kaupunginvaltuusto on talousarvion yhteydessä määrännyt toimialajohtajan.

Sopimusohjauksen puitteissa kulttuurilautakunta solmii operatiiviset palvelusopimukset palvelualueiden kanssa. Niissä määritellään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet vuodelle 2016.

Tämän lisäksi kulttuurilautakunnan jokaiselle palvelualueelle, sisäisille tuottajille, toimintayksiköille sekä hankkeille nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö ja tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa, ja hän vastaa meno- ja tuloarvion toteutumisesta. Talousvastuuta on palvelualueilla jaettu organisaatioyksikkötasolle vaihtelevasti. Eroja on sekä toimintatavoissa että toiminnan luonteessa, joka puoltaa erilaista organisointia.

Vastuuhenkilöt on esitetty liitteenä olevassa organisaatiokaavassa, jossa on esitetty vain ne organisaatioyksiköt, joille ehdotetaan muuta vastuuhenkilöä kuin tulosalueen johtajaa. Sulkuihin on kirjoitettu vastuuhenkilön varamies.

Liite 1Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2016

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää määrätä vuodelle 2016 kulttuurilautakunnan alaisille palvelualueille, sisäisille tuottajille ja niitä pienemmille tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä esitetyllä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunginorkesteri
tpvVapaa-aikatoimiala, kirjastopalvelut
tpvVapaa-aikatoimiala, museopalvelut
tiedAhola Kaija
tiedAlin Merja
tiedAnttonen Tanja
tiedKurppa Seija
tiedKvarnberg Auli
tiedLaakso Sanna
tiedMamia Annele
tiedMäki-Salminen Miia
tiedMäkynen Ilkka
tiedSaarinen Leena
tiedSandvik Virpi
tiedSlipic Sanda
tiedTakomo Terhi
tiedTölkkö Seija
tiedVirtanen Riitta


Liitteet:

Kultlk § 11
Liite 1:Kulttuurilautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2016