Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta11526.08.201511

8428-2015 (061)

Valtuutus hankinta- ja logistiikkakeskukselle maakunnan kirjastojen itsepalveluautomaattien kilpailutusta varten

Tiivistelmä:

Nykyinen automaattien hankintasopimus päättyy 31.12.2015. Automaatteja hankitaan jatkossakin ja ne tulee kilpailuttaa tästä eteenkinpäin.

Kultlk § 115

Seutupalvelupäällikkö Ulla-Maija Maunu 17.7.2015:

Turun kaupunginkirjaston ja muiden maakunnan kirjastojen itsepalveluautomaattien kilpailutus on ajankohtainen edellisen sopimuksen päättymisen johdosta.

Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus kilpailuttaa hankintoja toimeksiannosta. Toimeksianto edellyttää kulttuurilautakunnan päätöstä. Kilpailutus kattaa hankinnat vuosina 2016–2018 ja siihen osallistuvat seuraavat kunnat: Turku, Lieto, Mynämäki, Pöytyä, Raisio, Sauvo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kulttuurilautakunnalle esitetään itsepalveluautomaattien kilpailutuksen antamista hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä Turun hankinta- logistiikkajohtajan valtuuttamista päättämään toimittajasta kilpailutuksen pohjalta. Muut kunnat vastaavat itse omista hankinnoistaan ja niistä aiheutuvista kustannuksista. Hankinnan arvioitu kokonaishinta on 45 000 €, josta Turun kaupunginkirjaston osuus on noin 15.000 €.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa itsepalveluautomaattien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä valtuuttaa Turun hankinta- logistiikkajohtajan päättämään toimittajasta kilpailutuksen pohjalta. Muut kunnat vastaavat itse omista hankinnoistaan ja niistä aiheutuvista kustannuksista. Hankinnan arvioitu kokonaishinta on 45 000 €, josta Turun kaupunginkirjaston osuus on noin 15.000 €.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHankinta- ja logistiikkakeskus
tpvVapaa-aikatoimiala, kirjastopalvelut
tpvMaunu Ulla-Maija