Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta3118.02.201512

12632-2014 (112)

Museopalvelujohtajan viran täyttäminen

Tiivistelmä: -

Kultlk § 31

Toimialajohtaja Minna Sartes 9.2.2015:

Turun kaupungin museopalvelujohtaja virka oli haettavana niin, että hakuaika päättyi 5.1.2015 klo 15.00. Määräaikaan mennessä virkaan tuli 9 hakemusta, joista 4 täyttää viran pätevyysvaatimukset ja hakijoilta edellytetyt taidot sekä työkokemuksen.

Työryhmä, johon kuului kulttuurilautakunnan puheenjohtajisto, kulttuurilautakunnan jäsenet Taru Pätäri ja Asko Mäki sekä toimialajohtaja haastattelivat neljä hakijaa jotka täyttävät kelpoisuusehdot.

Oheismateriaali 1Yhteenvedot hakijoista (vain paperisena, nähtävillä kokouksessa)

Museopalvelujohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamiskokemusta ja lisäksi mitä museolaissa ja -asetuksessa museojohtajalta vaaditaan.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista verkostoitumista, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittävää ja osallisuutta tukevaa työotetta. Eduksi lasketaan hyvä perehtyneisyys kunnallisiin museopalveluihin ja niiden kehittämiseen. Lisäksi eduksi katsotaan molempien kotimaistan kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Museopalvelujohtajan tehtävien ja suoritettujen haastattelujen perusteella katson, että kelpoisuusvaatimukset täyttävistä hakijoista sopivin museopalvelujohtajan virkaan on fil.lis Olli-Pekka Immonen.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että Turun kaupungin museopalvelujohtajan virkaan (vakanssi 403501) otetaan fil.lis. Olli-Pekka Immonen 1.4.2015 alkaen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Olli Immonen poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

Jakelu

aoMuut hakijat
tpvAnttonen Tanja
aoImmonen Olli
tpvKurppa Seija
tpvKvarnberg Auli
tpvPerämäki Kaisa
tpvSandvik Virpi
tpvTölkkö Seija
tpvVirtanen Riitta