Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta628.01.20156

685-2015 (014)

Kulttuurilautakunnan edustus museopalvelujohtajan virkaa hakeneiden haastatteluissa

Tiivistelmä: -

Kultlk § 6

Toimialajohtaja Minna Sartes:

Vapaa-aikatoimialan museopalvelujohtajan virka (vak.nro 403501) oli haettavana niin, että hakuaika päättyi 5.1.2015 klo 15. Virkaan tuli 9 hakemusta. Hakijoista 4 täyttää viran pätevyysvaatimukset ja hakijoilta edellytetyt taidot sekä työkokemuksen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamiskokemusta ja lisäksi mitä museolaissa ja -asetuksessa museonjohtajalta vaaditaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista verkostoitumista, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittävää ja osallisuutta tukevaa työotetta. Eduksi lasketaan hyvä perehtyneisyys kunnallisiin museopalveluihin ja niiden kehittämiseen. Lisäksi eduksi katsotaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää valita virkaa hakeneiden haastatteluihin puheenjohtajiston lisäksi kaksi edustajaa.

Edelleen lautakunta päättää, että pöytäkirja tämän asian kohdalla tarkistetaan heti ja päätös pannaan täytäntöön odottamatta sen lainvoimaisuutta.

PäätösKulttuurilautakunta päätti, että virkaa hakeneiden haastatteluihin puheenjohtajiston lisäksi osallistuvat jäsenet Taru Pätäri ja Asko Mäki.

Lisäksi lautakunta päätti, että pöytäkirja tämän asian kohdalla tarkistetaan heti ja päätös pannaan täytäntöön odottamatta sen lainvoimaisuutta.