Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta14622.10.201414

10708-2014 (002)

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokous- ja seminaari 18.11.2014

Tiivistelmä: -

Kultlk § 146

Intendentti Emilie Gardberg:

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä 18.11.2014. Turun kaupungilla on oikeus lähettää kokoukseen neljä äänivaltaista edustajaa. Syyskokouksen yhteydessä pidetään syysseminaari.

LiiteSuomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokous- ja seminaari – ohjelma

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokouksen äänivaltaiset osallistujat ovat intendentti Emilie Gardberg sekä kulttuurilautakunnan nimeämät kolme muuta äänivaltaista edustajaa. Intendentti toimii myös äänivaltaisten edustajien varahenkilönä, mikäli joku edustajista on estynyt saapumasta paikalle. Lisäksi muusikot voivat valita keskuudestaan edustajansa kokoukseen.

Syyskokouksen ja -seminaarin kustannusten, osallistumismaksun ja matkustuskulujen, korvaamisessa sovelletaan intendentin ja muusikoiden osalta kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen säännöksiä. Luottamushenkilöiden osalta kustannukset korvataan Turun kaupungin palkkiosäännön mukaisesti.

Osallistumisesta aiheutuvat kustannukset suoritetaan kaupunginorkesterin kustannuspaikalta 26200.

PäätösKulttuurilautakunta päätti valita Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokouksen äänivaltaisiksi osallistujiksi lautakunnan jäsenet Rainer Grannaksen ja Terhi Vörlund-Walleniuksen.

Jakelu

tpvKaupunginorkesteri
aoGrannas Rainer
aoVörlund-Wallenius Terhi


Liitteet:

Kultlk § 146
Liite 1:Suosion syyskokouksen ja -seminaarin ohjelma