Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta1129.01.201410

843-2014 (061)

Konserttitalon käyttöomaisuuden hankinnat 2014 konserttiflyygeli

Tiivistelmä:

Kulttuurilautakunta päättää toimeksiannosta hankinta- ja logistiikkakeskukselle koskien Turun konsertti-talon konserttiflyygelin hankintaa.

Kultlk § 11

Turun kaupunginorkesterin intendentti Emilie Gardberg 21.1.2014:

Vuoden 2014 talousarvion käyttöomaisuuden hankintaan investointimäärärahoihin on varattu 125 000€ konserttiflyygelin hankintaan Turun konserttitaloon.  

Turun kaupunginorkesterin flyygelikanta on vanhentunut ja uuden korkeatasoisen flyygelin hankinta on suunniteltu jo useamman vuoden. Sinfoniaorkesterin käytössä olevan solistitasoisen soittimen laatuvaatimukset ovat korkeat. Konserttiflyygelin tulee olla ensiluokkainen ja sen tulee soveltua konserttipianistien käyttöön. Tarjottujen tuotteiden kelpoisuuden ja teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien vertailun suorittaa kaupunginorkesterin kokoama työryhmä.

Hankinta ylittää kansallisen kynnysarvon, ja esitän että Kulttuurilautakunta myöntää oikeuden antaa hankinta- ja logistiikkakeskukselle toimeksiannon kilpailuttaa edellä mainittu hankinta siten, että konserttitalo valmistelee asiaa yhdessä Turun kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Lisäksi esitän, että kulttuurilautakunta päättää oikeuttaa Turun kaupunginorkesterin intendentin allekirjoittamaan hankintaa koskevat tarjousasiakirjat.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa toimeksiannon hankinta- ja logistiikkakeskukselle konserttitalon konserttiflyygelin hankinnan kilpailuttamiseksi yhteistyössä konserttitalon kanssa ja valtuuttaa kaupunginorkesterin intendentin allekirjoittamaan hankintaa koskevat tarjousasiakirjat.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHankinta- ja logistiikkakeskus
tpvKaupunginorkesteri