Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta4013.03.20135

12745-2012 (055, 021)

Kulttuurilautakunnan avustukset vuodelle 2013 / Kategoria 2, Kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustukset

Tiivistelmä: -

Kultlk § 40

Vapaa-aikatoimialan toimisto, kulttuurisihteeri Heli Lempa:

Kulttuurilautakunnan avustukset ja apurahat vuodelle 2013 julistettiin haettaviksi siten, että hakuaika alkoi 1.10.2012 klo 10.00 ja päättyi 31.10.2012 klo 16.00. Määräaikaan mennessä kategoriaan 2, kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustukset, hakemuksia saapui yhteensä 34 kpl ja niiden yhteissumma oli 205 750 €. Hakemukset jakautuvat seuraavasti:

 

Oheismateriaali 1Yhteenveto kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustuksista sekä esitetyt summat (oheismateriaali jaetaan erillisenä kulttuurilautakunnan jäsenille)

Hakemukset ovat nähtävillä Kulta-tietokannassa.

Kulttuuri- ja taideyhteisöille jaettavissa avustuksissa on valmistelussa ollut jakoperiaatteena tavoite tukea turkulaisten ammattitaitelijaryhmien työskentelyä. Avustukset on jaettu taiteellisin perustein ryhmille, jotka toimivat Turussa. Lisäksi arviointiin vaikuttaa tavoitteena oleva osallistuja- tai yleisömäärä. Avustukset on tarkoitettu taiteellisen sisällön tuottamiseen eikä niitä ole myönnetty vuokrakuluihin, laitehankintoihin, julkaisutoimintaan tai tallenteisiin.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta myöntää kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustukset. Suullinen esittely kuullaan kokouksessa (oheismateriaali).

PäätösKulttuurilautakunta päätti myöntää kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustukset vuodelle 2013 liitteen 1 mukaisesti.

Päätös asiassa tehtiin äänin 7-6.

Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä päätökseksi tulleen esittelijän ehdotuksen puolesta äänestivät Birstolin, Lehtonen, Kanala, Mäki, Sarelius, Vörlund-Wallenius ja Perho. Silanderin Pätärin kannattamana tekemän muutosehdotuksen puolesta äänestivät heidän lisäkseen Grannas, Laine, Mäki-Tuominen ja Nieminen.

Jakelu

aohakijat
tiedAvustustoimikunta
tpvHellman Marjut
tpvMamia Annele
tpvSaarinen Leena
tpvSlipic Sanda
tiedÖsterholm Pirkko


Liitteet:

Kultlk § 40
Liite 1:Kategoria 2, kulttuuri- ja taideyhteisöjen toiminta-avustukset vuodelle 2013