Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta9223.05.201210

5710-2012 (065, 002)

Joulumarkkinoiden järjestämistavan muutos

Tiivistelmä: -

Kultlk § 92

Kulttuuriasiainkeskuksen kanslia, kulttuurisihteeri Heli Lempa:

Vanhan ajan joulumarkkinat järjestetään vuosittain 3-4 viikonloppuna marras-joulukuussa Vanhalla Suurtorilla ja Brinkkalan pihalla. Joulumarkkinoissa on korostunut vanhan ajan tunnelma, perinteet ja käsityöläisyys sekä ohjelmallisuus jokaisena markkinapäivänä. Markkinat ovat vakiintunut osa Turun joulua.

Joulumarkkinoiden järjestämistä tulisi kokeilla uuden yhteistyökumppanin kanssa osana kulttuuriasiainkeskuksen toimintatavan uudistamista ja resurssien uudelleen allokointia.

Selvitysten perusteella ulkopuolisen kumppanin käyttäminen joulumarkkinoiden järjestämisessä jää alle hankintalain asettaman kansallisen kynnysarvon, mutta voi ylittää viranhaltijan hankintavaltuudet, jolloin kulttuurilautakunnan tulee tehdä asiasta päätös.

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää valtuuttaa kulttuuriasiainkeskuksen kanslian valmistelemaan yhteistyökumppanin hankintaa ja pyytämään tarjouksia tapahtuman järjestämisestä tapahtuman luonteeseen sopivilta tapahtumajärjestäjiltä.

Lisäksi kulttuurilautakunta päättää,

että kulttuuriasiainkeskuksen hallintopäällikkö valtuutetaan laatimaan ja allekirjoittamaan tarjouspyyntöasiakirjat ja

että kulttuurijohtaja valtuutetaan tekemään hankintapäätös tarjouskilpailun tulosten perusteella ja allekirjoittamaan palvelun hankinnan edellyttämät asiakirjat.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvLempa Heli