Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta2622.02.20124

12857-2011 (055)

Kulttuurin harrastustoiminta-avustukset vuodelle 2012

Tiivistelmä: -

Kultlk § 26

Kulttuuriasiainkeskuksen kanslia, hankekoordinaattori Heli Lempa:

Kulttuurilautakunnan avustukset ja apurahat vuodelle 2012 julistettiin haettaviksi siten, että hakuaika alkoi 3.10.2011 klo 10.00 ja päättyi 31.10.2011 klo 16.00. Määräaikaan mennessä kategoriaan 3. kulttuurin harrastustoiminta-avustukset hakemuksia saapui yhteensä 56 kpl ja niiden yhteissumma oli 212 350 €. Hakemukset jakautuvat seuraavasti:

 

Oheismateriaali 1Yhteenveto kulttuurin harrastustoiminta-avustusten hakemuksista sekä ehdotukset (materiaali jaetaan erillisenä kulttuurilautakunnan jäsenille)

Hakemukset ovat nähtävillä Kulta-tietokannassa.

Kulttuurin harrastustoimintaan jaettavissa avustuksissa on valmistelussa ollut jakoperiaatteena tavoite tukea harrastusyhdistyksiä ja -työryhmiä, jotka tuottavat yleisölle avoimia tapahtumia Turussa. Perusteina oli lisäksi asukkaiden hyvinvoinnin lisääminen, harrastaja- ja osallistujamäärät sekä toiminnan laatu. Avustukset on jaettu yhdistyksille ja ryhmille, jotka toimivat Turussa. Avustuksia ei ole jaettu vuokrakuluihin, julkaisutoimintaan tai tallenteisiin vaan nimenomaan taiteellisen sisällön tuottamiseen.

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää kulttuurin harrastustoiminnan avustuksista kulttuurijohtajan esittelystä (oheismateriaali).

PäätösKulttuurilautakunta päätti myöntää kulttuurin harrastustoiminta-avustukset vuodelle 2012 seuraavasti:

Elokuvataide

Kirjallisuus

Monitaide

Näyttämötaide

Säveltaide

Asian esitteli hankekoordinaattori Heli Lempa.

Jakelu

aohakijat
tiedAvustustoimikunta
tpvAaltonen Mirja
tpvAndersson Anneli
tpvMamia Annele
tpvSaarinen Leena
tpvÖsterholm Pirkko