Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta525.01.201219

10929-2011 (112)

Kaupunginorkesterin intendentin viran määräaikainen täyttäminen

Tiivistelmä:

Kaupunginorkesterin intendentin viran määräaikainen täyttäminen

Kultlk § 5

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

Turun kaupunginorkesterin intendentin virka oli haettavana niin, että hakuaika päättyi 12.12.2011 klo 15.00. Määräaikaan mennessä virkaan tuli 13 hakemusta.

Työryhmä, johon kuuluivat kulttuurilautakunnan puheenjohtaja ja kaksi kulttuurilautakunnan jäsentä sekä kulttuurijohtaja, on kuullut viittä kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista, joista kahdelle MPS Finland Consulting Oy on tehnyt soveltuvuustestin, jonka lausunto on nähtävillä lautakunnan kokouksessa.

Oheismateriaali 1Yhteenveto hakijoista (vain paperisena)

Intendenttiä otettaessa Turussa on ollut tapana pyytää lausunto Turun kaupunginorkesterin valtuuskunnalta. Lausunto on toimitettu kulttuurijohtajalle 19.1.2012.

Oheismateriaali 2Kaupunginorkesterin valtuuskunnan lausunto (vain paperisena)

Kaupunginorkesterin intendentin viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, musiikkielämän ammatillinen tuntemus ja johtamiskokemus. Lisäksi vaaditaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Orkesterityön luonteessa korostuvat musiikkitaiteellinen näkemyksellisyys yhdistettynä vankkaan realismiin sekä vuorovaikutustaidot.

Kaupunginorkesterin intendentin tehtävien, suoritettujen haastattelujen ja soveltuvuusarvioinnin perusteella katson, että kelpoisuusvaatimukset täyttävistä hakijoista sopivin kaupunginorkesterin intendentin määräaikaiseen virkaan on MA Emilie Gardberg.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että Turun kaupunginorkesterin intendentin määräaikaiseen virkaan (vakanssi 403200) otetaan MA Emilie Gardberg 1.8.2012 alkaen ja päättyen 31.7.2017 ehdolla, että hänet todetaan lääkärintodistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Paikalle kuultavaksi kutsuttu Emilie Gardberg poistui päätöksenteon ajaksi.

Jakelu

aoMuut hakijat
aoGardberg Emilie
tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta muut
tpvAnttonen Tanja
tpvCostiander Anna-Maija
tpvKvarnberg Auli
tpvPalonen Hannele
tpvVirtanen Riitta