Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 193 12.10.2011 16

11614-2011 (002)

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokous ja -seminaari 15.11.2011

Tiivistelmä: -

Kultlk § 193

Intendentti Marja-Liisa Lieppinen:

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokous pidetään Helsingissä 15.11.2011. Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen 11 §:n mukaiset asiat. Turun kaupungilla on oikeus lähettää kokoukseen neljä äänivaltaista edustajaa. Syyskokouksen yhteydessä pidetään syysseminaari.

Oheismateriaali 1Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokous ja -seminaari, ohjelma

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokouksen äänivaltaiset osallistujat ovat intendentti Marja-Liisa Lieppinen sekä kulttuurilautakunnan nimeämät kolme muuta äänivaltaista edustajaa. Lisäksi muusikot voivat valita keskuudestaan edustajansa kokoukseen. Syyskokouksen ja -seminaarin kustannusten, osallistumismaksun ja matkustuskulujen, korvaamisessa sovelletaan intendentin ja muusikoiden osalta kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen säännöksiä. Luottamushenkilöiden osalta kustannukset korvataan Turun kaupungin palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti.

Osallistumisesta aiheutuvat kustannukset suoritetaan kaupunginorkesterin kustannuspaikalta 26200.

PäätösEhdotus hyväksyttiin siten täydennettynä, että Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokoukseen äänivaltaisiksi edustajiksi nimettiin intendentti Marja-Liisa Lieppisen lisäksi Raili Engdahl, Rainer Grannas ja Terhi Vörlund-Wallenius.

Jakelu

tpvKaupunginorkesteri
aoEngdahl Raili
aoGrannas Rainer
aoLieppinen Marja-Liisa
aoVörlund-Wallenius Terhi