Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 163 14.09.2011 7

10082-2011 (002, 521)

Turun kaupunginteatterin näyttelijäyhdistyksen sekä teknisten yhdistysten anomus lahjanäytännön järjestämisestä

Tiivistelmä: -

Kultlk § 163

Vs. hallintopäällikkö Veli-Pekka Teponoja 5.9.2011:

Näyttelijöiden kunnallisen työehtosopimuksen 33 §:n mukaan: Työnantaja antaa, mikäli mahdollista, vuosittain hakemuksesta yhdelle tai useammalle näyttelijälleen yhteisen lahjanäytännön kotimaista tai ulkomaista opiskelua varten tai sen korvauksena näyttelijäyhdistyksen kanssa sovitun summan.

Kaupunginteatterin näyttelijäyhdistys ry anoo, että maanantaina 28.11.2011 klo 19:00 järjestettäisiin Tilanne päällään –farssista lahjanäytäntö, jonka järjestelyissä olisivat mukana myös Turun kaupunginteatterin teknillinen henkilökunta JHL ry ja Turun kaupunginteatterin teatteritekniset toimihenkilöt ry.  Näyttelijäyhdistykset ja tekniset yhdistykset sitoutuvat maksamaan kaikki näytännöstä koituvat ylimääräiset kulut, kuten tekijänoikeusmaksut ja vierailijakustannukset.

Esitän että kulttuurilautakunta hyväksyy Turun kaupunginteatterin näyttelijäyhdistys ry:n, Turun kaupunginteatterin teknillinen henkilökunta JHL ry:n ja Turun kaupunginteatterin teatteritekniset toimihenkilöt ry:n anomuksen lahjanäytöksen järjestämisestä maanantaina 28.11.2011.

LiiteAnomus lahjanäytännön järjestämisestä

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää hyväksyä Turun kaupunginteatterin näyttelijäyhdistys ry:n, Turun kaupunginteatterin teknillinen henkilökunta JHL ry:n ja Turun kaupunginteatterin teatteritekniset toimihenkilöt ry:n anomuksen Tilanne päällään -farssin lahjanäytöksen järjestämisestä maanantaina 28.11.2011.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Kaupunginteatterin Näyttelijäyhdistys ry
aoTurun kaupunginteatterin teatteritekniset toimihenkilöt ry
aoTurun kaupunginteatterin teknillinen henkilökunta JHL ry
tpvKaupunginteatteri


Liitteet:

Kultlk § 163
Liite 1:Anomus lahjanäytännön järjestämisestä