Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 153 31.08.2011 19

3136-2010 (065)

Kaupunginkirjaston lainausautomaattien kilpailutus

Tiivistelmä: -

Kultlk § 153

Palvelujohtaja Ulla-Maija Maunu 26.8.2011:

Turun kaupunginkirjaston kirjastojärjestelmää ollaan uusimassa. Tämä edellyttää pääkirjaston ja joidenkin lähikirjastojen lainausautomaattien päivitystä vastaamaan uuden järjestelmän toiminnallisia vaatimuksia.

Hankinta ylittää hankintalaissa määritellyn kansallisen kynnysarvon, joten se tulee kilpailuttaa. Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus kilpailuttaa hankintoja toimeksiannosta. Toimeksianto edellyttää kulttuurilautakunnan päätöstä.

Kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari:

Ehdotan edelleen kulttuurilautakunnalle ehdotettavaksi, että kulttuurilautakunta päättää antaa kaupunginkirjaston lainausautomaattien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan kilpailutuksen pohjalta lainausautomaatit pääkirjastoon ja kolmeen lähikirjastoon. Hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta käyttöomaisuusrahasta.

LiiteToimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle

                      

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa kaupunginkirjaston lainausautomaattien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan kilpailutuksen pohjalta lainausautomaatit pääkirjastoon ja kolmeen lähikirjastoon. Hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta käyttöomaisuusrahasta.

Esittelijä poisti asian esityslistalta.


Liitteet:

Kultlk § 153
Liite 1:Toimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle