Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 133 17.08.2011 5

13852-2010 (049)

Hankinta- ja sopimusvaltuudet kulttuuritoimessa vuonna 2011, kuvataidejohtaja

Tiivistelmä: -

Kultlk § 133

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

Kulttuuritoimen johtosäännön mukaan lautakunta päättää vuosittain hankinta- ja sopimusvaltuuksista. Lautakunnalla on valta päättää myös yli päätöksentekovuoden ulottuvista sopimuksista ja hankinnoista, mikäli toiminnasta aiheutuvat kustannukset ovat vahvistetun taloussuunnitelman mukaan rahoitettavissa. Virkamiespäätöksin saadaan tehdä samana vuonna tapahtuvia hankintoja ja toimeenpantavia sopimuksia. Näitä valtuuksia rajoitetaan määräämällä hankintojen ja sopimusten aiheuttamille kustannuksille yläraja.

Kulttuuritoimenjohtajan ja kulttuurilaitosten johtajien valtuus on enintään 20.000 €. Sopimusta koskeva valtuus lasketaan sopimuksen aiheuttamista vuosikustannuksista. Samoin perustein kulttuurilaitosten tulosyksiköiden vastuullisten päälliköiden hankintavaltuus on enintään 10.000 €.

Museotoimessa museotoimen apulaisjohtajan vakanssi on muuttunut kuvataidejohtajaksi ja vakanssiin on syytä määritellä hankintavaltuus.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää täydentää vuodelle 2011 kulttuuritoimen viranhaltijain hankinta- ja sopimusvaltuudet seuraavasti:

Yksittäisissä hankinnoissa ja sopimuksissa on kuvataidejohtajan valtuus enintään 10 000 €.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedImmonen Olli
tiedKiiski Päivi