Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 77 13.04.2011 11

4357-2011 (114)

Kulttuuriasiainkeskuksen markkinointipäällikön (vakanssi 402 209) nimikkeen muuttaminen viestintäpäälliköksi ja tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen

Tiivistelmä: -

Kultlk § 77

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Kulttuuriasiainkeskuksen toimintaa on organisoitu uudelleen kulttuurilautakunnan päätöksillä. Wäinö Aaltosen museo ja Turun maakuntamuseo on yhdistetty Turun museokeskukseksi, Kulttuurikeskus lakkautettu, yleishallinto keskitetty ja markkinointi-, viestintä sekä ryhmämyynti yhdistetty.

Markkinoinnin, viestinnän ja ryhmämyynnin keskittämisen yhteydessä ovat eräät tehtävät muuttuneet oleellisesti ja muutokset tulee huomioida myös vakanssin nimikkeessä. Markkinointipäällikön vakanssin tehtävät eivät enää vastaa nykyistä nimikettä.

Uusi toimenkuva painottuu viestintään ja tiedotukseen, jolloin luonteva nimike on viestintäpäällikkö. Viestintäpäällikkö koordinoi koko kulttuuriasiainkeskuksen ulkoista ja sisäistä viestintää sekä tiedotusta. Tehtävä edellyttää viestinnän suunnittelua, arviointia ja kehittämistä sekä laajaa alan tuntemusta. Viestintäpäällikkö vastaa kulttuuriasiainkeskuksen julkisten ja sisäisten verkkosivujen kehittämisestä.

Viestintäpäällikkö kuuluu kulttuuriasiainkeskuksen keskitettyyn markkinointi- ja viestintätiimiin ja hän vastaa yhdessä markkinointipäällikön kanssa tiimin toiminnasta ja koordinoinnista, toimien myös tämän varahenkilönä.

Liite 1Esitys nimikkeen (402 209) muuttamisesta

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää esittää kaupunginhallituksen hallintojaostolle kulttuuriasiainkeskuksen kanslian markkinointipäällikön vakanssin 402 209 nimike muutetaan viestintäpäälliköksi 1.5.2011 alkaen. Vakanssin tehtäväkohtainen palkka tulisi vahvistaa markkinointipäällikön palkan tasolle, 2.593,71 euroa/kk (+ 1.5.2011 palkankorotukset). Vakanssin perusyksikkö on 440000 (kulttuuriasiainkeskus, kanslia) ja kustannuspaikka 26000 (KU/hallinto ja avustukset).

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallituksen hallintojaosto


Liitteet:

Kultlk § 77
Liite 1:Esitys nimikkeen (402 209) muuttamisesta