Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 76 13.04.2011 10

4355-2011 (114)

Kulttuuriasiainkeskuksen kanslian tuotantokoordinaattorin (vakanssi 402 229) nimikkeen muuttaminen markkinointipäälliköksi

Tiivistelmä: -

Kultlk § 76

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Kulttuuriasiainkeskuksen toimintaa on organisoitu uudelleen kulttuurilautakunnan päätöksillä. Wäinö Aaltosen museo ja Turun maakuntamuseo on yhdistetty Turun museokeskukseksi, Kulttuurikeskus lakkautettu, yleishallinto keskitetty ja markkinointi-, viestintä sekä ryhmämyynti yhdistetty.

Markkinoinnin, viestinnän ja ryhmämyynnin keskittämisen yhteydessä ovat eräät tehtävät muuttuneet oleellisesti ja muutokset tulee huomioida myös vakanssin nimikkeessä.

Markkinointipäällikkö kuuluu koko kulttuuriasiainkeskuksen markkinointi- ja viestintätiimiin ja toimien toiminnan koordinaattorina ja vetäjänä yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Markkinointipäällikkö toimii viestintäpäällikön varahenkilönä. Markkinointipäällikkö vastaa kulttuuriasiainkeskuksen markkinoinnin /markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, laatii pitkän aikavälin markkinointisuunnitelmat yhdessä em. tiimin kanssa sekä toimii kulttuuriasiainkeskuksen yhteyshenkilönä mainostoimistoon. Tehtäviin kuuluu lisäksi asiakkuuksien hoitoa, myynnin edistämistä sekä yritysyhteistyöstä vastaaminen sekä sen kehittäminen.

Liite 1Esitys nimikkeen (402 229) muuttamisesta

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää esittää kaupunginhallituksen hallintojaostolle kulttuuriasiainkeskuksen kanslian tuotantokoordinaattorin (vakanssi 402 229) nimikkeen muuttamiseksi markkinointipäälliköksi 1.5.2011 alkaen. Vakanssin perusyksikkö on 440000 (kulttuuriasiainkeskus, kanslia) ja kustannuspaikka 26000 (KU/hallinto ja avustukset).

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallituksen hallintojaosto


Liitteet:

Kultlk § 76
Liite 1:Esitys nimikkeen (402 229) muuttamisesta