Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta4716.03.20118

2725-2011 (061)

Turun museokeskuksen vuokrattavien tilojen kalusteiden täydentäminen

Tiivistelmä: -

Kultlk § 47

Vs. museotoimenjohtaja Olli Immonen:

Turun museokeskus on lisännyt erilaisten tilaisuuksia varten vuokrattavien tilojen määrää (mm. Wäinö Aaltosen museon aula). Uusiin tiloihin tarvitaan kalusteita ja nyt jo käytössä olevat kalusteet tarvitsevat täydennystä.

Kulttuurilautakunta on kokouksessaan 15.12.2010 § 233 hyväksynyt käyttöomaisuuden hankintaan Turun museokeskuksen vuokrattavien tilojen kaluston hankintaan 69.000 € määrärahan vuodelle 2011.

Kalustohankinta on tarkoitus toteuttaa Isku Interior Oy tarjouksen mukaisena hintaan 65.967,72. Isku toimii Turun kaupungin hankintapaikkana. Valtaosa hankittavasta kalustosta on Chairik –tuoli ja Foldit-pöytäsarjaa, joita käytetään Turun pääkirjastolla. Kalusteet ovat helposti pinottavissa, vievät vähän varastotilaa ja ovat helposti siirrettävissä. Lisäksi tilataan seisomapöytiä ja aulatiloissa ja työpajatiloissa käytettäviä tuoleja

Suurin osa kalustehankinnoista tulee Wäinö Aaltosen museoon, aulaan ja aulan asiakaspalveluun. Osaa hankinnoista käytetään lisäksi linnassa ja Suurtorin vuokrattavissa tiloissa ja vuokrattavissa työpajatiloissa.

Pöytäliinat, joita on tarkoitus käyttää erityisesti Wäinö Aaltosen museossa järjestettävissä tilaisuuksissa on tarkoitus hankkia Kjisikiltä, joka toimii Turun kaupungin hankintapaikkana. 60 kpl pöytäliinoja maksaa yhteensä 3.006 €.

Oheismateriaali 1Isku Interior Oy:n tarjous

Oheismateriaali 2Kjisik Ky:n tarjous

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta valtuuttaa museokeskuksen hankkimaan kalusteet Isku Interior Oy:n tarjouksen hintaan ja pöytäliinat Kjisikiltä yhteishintaan 68.973 euroa. Kustannukset suoritetaan niihin varatuista käyttöomaisuuden investointimenoista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoIsku Interior Oy
aoKjisik Ky
tiedAaltonen Mirja
tiedAndersson Anneli
tiedKemppainen Simo
tiedMamia Annele
tiedSaarinen Leena
tiedÖsterholm Pirkko