Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta3016.02.201118

474-2011 (014, 315, 441)

Vanhusneuvoston jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen nimeäminen vuosille 2011-2012

Tiivistelmä: -

Kultlk § 30

Vanhusneuvoston toimintasäännön mukaan kaupunginhallitus valitsee vanhusneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi neljätoista (14) varsinaista jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen.

Eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajista valitaan seitsemän (7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä.

Lisäksi seitsemän (7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä valitaan siten, että peruspalvelulautakunta, kiinteistöliikelaitoksen johtokunta, ympäristö- ja kaavoituslautakunta, kulttuurilautakunta ja liikuntalautakunta kukin tekevät esityksensä yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä sekä kaupunginhallitus kahdesta jäsenestä ja varajäsenestä.

Toimintasäännön mukaan kuultuaan vanhusneuvostoa kaupunginhallitus nimeää vanhusneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan eläkeläis- ja vanhusjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajien välillä.

 

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta tekee esityksen jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä vanhusneuvostoon vuosille 2011-2012

PäätösKulttuurilautakunta päätti esittää vanhusneuvostoon toimikaudeksi 2011-2012 jäseneksi Rauni Laineen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Raili Engdahlin.

 

Jakelu

aoEngdahl Raili
aoLaine Rauni
tiedMäkinen Anne