Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta19517.11.20104

12679-2010 (055)

Sopimuksen tehneiden avustuksensaajatahojen avustukset vuodelle 2011

Tiivistelmä: -

Kultlk § 195

Kulttuuriasiankeskuksen kanslia:

Kulttuurilautakunta julisti sopimuksen tehneiden taidelaitosten avustukset vuodelle 2011 haettavaksi siten, että hakuaika alkoi 1.10.2010 klo 10.00 ja päättyi 29.10.20101 klo 16.00. Ilmoituksessa oli myös maininta, että myöhästyneitä hakemuksia tai liitteitä ei käsitellä.

Avustus on tarkoitettu vakiintuneille taidelaitoksille, jotka ovat ammattitoimijoita ja jotka ovat tehneet kolmivuotisen ( 2010-2012) sopimuksen Turun kulttuuriasiainkeskuksen kanssa.

Sopimuksen piiriin kuuluu ammattilaisryhmiä, ammattijohtoisia kuoroja sekä tapahtumia, jotka tukevat ammattilaisten työllistymistä tai ammattilaisten työn esille tuomista.

Arvioinnin perustana ovat taiteellisen laadun ja kokemuksen lisäksi vakiintunut toiminta, kehittyminen eteenpäin ja jatkuvuus.

Sopimuksen piirissä jatkavat Arte ry, Aurinkobaletin kannatusyhdistys ry, Chorus Cathedralis Aboensis ry, Barker-teatteri (ent.Pikinini Meri ry), Tanssiteatterin ERIn kannatushydistys, TEHDASTeatteri –yhdistys ry, Turun Nuori Teatteri – Åbo Unga Teater ry, Turun Työväen Teatterin kannatusyhdistys, Kuvataidekeskuksen kannatusyhdistys ry, Turun Kuvataidekoulu/Turun Lasten ja Nuorten Kuvataideyhdistys ry, Valokuvakeskus Peri ry, Läntinen tanssin aluekeskus, Linnateatteriyhdistys ry, Turun Musiikkijuhlasäätiö, Jöötti ry, Turun taiteilijaseura ry, Taidegraafikot ry, Taideyhdistys Olohuone ry, Runoviikko ry, Turun sanataideyhdistys ry Kratti, ValoAurinko ry, Akademiska orkestern, Key Ensemble, Suomalaisen elokuvan festivaali, Turun Jazz ry ja Seikkisrock.

OheismateriaaliAvustukset ja apurahat vuodelle 2011.  (Esittely sopimuksen tehneistä avustuksensaajista, kategoriat 1 ja 5, alkaa oheismateriaalin sivulta 5. Oheismateriaali jaetaan paperisena)    

Suullinen esittely ja lähetekeskustelu vuoden 2011 avustusmäärärahoista kuullaan kokouksessa.

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta käy asiassa lähetekeskustelun ja päättää palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvLönnberg Päivi