Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuurilautakunta11019.05.201021

5796-2010 (011, 065)

Turun kaupunginteatterin ja Turun konserttitalon/kaupunginorkesterin yhteinen lipunmyyntijärjestelmä

Tiivistelmä:

Kulttuurilautakunta päättää Turun kaupunginteatterin ja Turun konserttitalon/kaupunginorkesterin lipunmyyntijärjestelmän tarjouskilpailusta.

Kultlk § 110

Kaupunginorkesterin intendentti Marja-Liisa Lieppinen ja kaupunginteatterin hallintopäällikkö Veli-Pekka Teponoja:

Turun kaupunginteatterin ja Turun konserttitalon/kaupunginorkesterin sopimukset Lippupisteen kanssa päättyvät 31.12.2010. Konserttitalon pääsylippujen ennakkomyynti on siirtynyt kaupunginteatterille 1.8.2009 alkaen. Kulttuuritoimessa on lisäksi meneillään myynnin ja markkinoinnin tehtävien uudelleen organisointi ja tehostaminen. Näin ollen jatkossa on tarkoituksenmukaisinta korvata laitosten erilliset lipunmyyntijärjestelmäsopimukset yhdellä yhteisellä sopimuksella. Esitämme solmittavaksi neljän vuoden sopimusta ajanjaksolle 1.1.2011-31.12.2014, perustuen Turun kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskuksen (Haloke) asiantuntijoiden kanssa käytyihin keskusteluihin. Haloken asiantuntijoiden mukaan yhteisen lipunmyyntijärjestelmän hankkimiseksi on käynnistettävä kilpailutus. Prosessin aikana on tarkoituksena samalla kartoittaa lipunmyynnin kehittämisen tarpeet sekä muut kulttuuritoimessa mahdollisesti käytössä olevat lipunmyyntipalvelut.

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

Haloke kilpailuttaa hankintoja hallintokuntien toimeksiantojen perusteella. Tarjouspyyntö ja ehdot laaditaan yhteistyössä Halokeen ja kulttuuritoimen edustajien kanssa. Tarjouspyynnössä esitetään järjestelmän vaatimukset ja arviointiperusteet sekä tarjoajille asetetut kelpoisuusehdot. Tarjoukset arvioidaan yhdessä Haloken ja toimeksiantajan kanssa. Päätöksen hankinnasta tekee kulttuurilautakunta.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää

Lisäksi lautakunta päättää, että pöytäkirja tämän asian kohdalta tarkastetaan heti, ja että päätös saadaan panna täytäntöön odottamatta päätöksen lainvoimaiseksi tuloa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunginorkesteri
tpvKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus
tpvTeponoja Veli-Pekka