Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 87 21.04.2010 18

4463-2010 (061)

Kaupunginkirjaston hälytinporttien hankinta

Tiivistelmä: -

Kultlk § 87

Verkkopalvelujohtaja Marja-Rii Jokinen 12.4.2010:

Ilpoisten ja Varissuon kirjastojen tiloihin tehdään vuonna 2010 toiminnallisia muutoksia. Samassa yhteydessä niissä otetaan käyttöön RFId-järjestelmä lainauksenvalvonnassa ja kokoelmien hallinnassa. Tämä edellyttää uusien hälytinporttien hankintaa.

Hankinta ylittää hankintalaissa määritellyn kansallisen kynnysarvon, joten se tulee kilpailuttaa. Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus kilpailuttaa hankintoja toimeksiannosta. Toimeksianto edellyttää kulttuurilautakunnan päätöstä.

Kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari:

Ehdotan, että kulttuurilautakunta päättää antaa kaupunginkirjaston hälytinporttien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan kilpailutuksen pohjalta hälytinportit Ilpoisten ja Varissuon kirjastoihin. Hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta vuoden 2010 käyttöomaisuusrahasta.

Liite 1Toimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle: Kaupunginkirjaston hälytinporttien hankinta

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa kaupunginkirjaston hälytinporttien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi ja valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan kilpailutuksen pohjalta hälytinportit Ilpoisten ja Varissuon kirjastoihin. Hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta vuoden 2010 käyttöomaisuusrahasta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunginkirjasto
tpvKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus


Liitteet:

Kultlk § 87
Liite 1:Toimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle: Kaupunginkirjaston hälytinporttien hankinta