Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 86 21.04.2010 17

4447-2010 (064)

Kirjastokorttien hankinta Turun kaupunginkirjastolle ja muille Vaski-kirjastoille

Tiivistelmä: -

Kultlk § 86

Verkkopalvelujohtaja Marja-Rii Jokinen 12.4.2010:

Turun kaupunginkirjaston kirjastokortti on samalla koko kulttuuritoimen yhteinen kulttuurikortti, ja muille Vaski-kirjastoille on suunniteltu yhteinen Vaski-kirjastokortti. Molempien korttien hankinta on ajankohtaista kuluvana vuonna, ja hankinnat on syytä kilpailuttaa yhdessä. Turun kaupunginkirjasto on saanut kaikilta nykyisiltä Vaski-kirjastoilta valtuutuksen kilpailutuksen hoitamiseen ja yhteisjärjestelmään liittyviltä kirjastoilta pyydetään valtuutus niiden liityttyä mukaan.

Hankinta ylittää hankintalaissa määritellyn kansallisen kynnysarvon, joten se tulee kilpailuttaa. Kaupungin hankinta-ja logistiikkakeskus kilpailuttaa hankintoja toimeksiannosta. Toimeksianto edellyttää kulttuurilautakunnan päätöstä.

Kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari:

Ehdotan edelleen kulttuurilautakunnalle esitettäväksi, että Turun kaupunginkirjaston ja muiden Vaski-kirjastojen kirjastokorttien kilpailutus annetaan hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi ja että lautakunta valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan Turun kaupunginkirjaston kirjastokortit kilpailutuksen pohjalta.

Turun kirjastokorttien hankinta maksetaan kaupunginkirjaston tililtä 156151111.0402. Muut Vaski-kirjastot päättävät itsenäisesti omien korttiensa hankinnasta ja maksavat kirjastokohtaiset hankintakustannukset.

Liite 1Toimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle: kirjastokorttien hankinta

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää antaa Turun kaupunginkirjaston ja muiden Vaski-kirjastojen kirjastokorttien kilpailutuksen hankinta- ja logistiikkakeskuksen hoidettavaksi sekä valtuuttaa kirjastotoimenjohtajan hankkimaan Turun kaupunginkirjaston kirjastokortit kilpailutuksen pohjalta.

Turun kirjastokorttien hankinta maksetaan kaupunginkirjaston tililtä 156151111.0402. Muut Vaski-kirjastot päättävät itsenäisesti omien korttiensa hankinnasta ja maksavat kirjastokohtaiset hankintakustannukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKaupunginkirjasto
tpvKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus


Liitteet:

Kultlk § 86
Liite 1:Toimeksiantolomake hankinta- ja logistiikkakeskukselle: kirjastokorttien hankinta