Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 57 17.03.2010 13

15527-2009 (112)

Museotoimenjohtajan viransijaisuuden määräaikainen täyttäminen (vak.nro 403 501)

Tiivistelmä: -

Kultlk § 57

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

Museotoimenjohtajan viransijaisuus oli haettavana niin, että hakuaika päättyi 4.2.2010 klo 12.00. Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui 11. Kaikki hakijat täyttivät kelpoisuusvaatimukset koulutuksen ja kielitaidon osalta. Johtamiskokemusta oli mainittavasti neljällä hakijalla, perehtyneisyyttä museokeskuksen toimialaan oli lähes kaikilla ja museologian perusopinnot oli suorittanut hakijoista kaksi.

Viransijaisuus täytetään määräaikaisena virkasuhteena kaudeksi, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2014.

Työryhmä, johon kuuluivat kulttuurilautakunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä kulttuurijohtaja ovat kuulleet neljää hakijaa, joista yksi veti myöhemmin hakemuksensa pois.

OheismateriaaliYhteenveto museotoimenjohtajan viransijaisuuden hakijoista (Jaetaan erillisenä lautakunnan jäsenille. Hakemukset ovat nähtävillä kulttuurilautakunnan kokouksessa ).

Museotoimenjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemusta

ja perehtyneisyyttä Turun museokeskuksen edustamaan toimialaan ja sekä museologian perusopintoja 

tai museoalan työkokemusta. Lisäksi vaaditaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjalli-

nen taito.

Museotoimenjohtajan tehtävien, suoritettujen haastattelujen ja soveltuvuusarvioinnin perusteella katson, että pätevyysvaatimukset täyttävistä hakijoista sopivin museotoimenjohtajan määräaikaiseen viransijaisuuteen on fil.lis. Olli Immonen.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää, että 31.12.2014 päättyvään museotoimenjohtajan määräaikaiseen viransijaisuuteen (vak.nro 403 501) otetaan fil.lis Olli Immonen ehdolla, että hänet todetaan lääkärintodistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi ja

että viransijaisuus täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoImmonen Olli
tiedMuut hakijat
tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tpvKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta muut
tpvMuseokeskus
mtpvCostiander Anna-Maija
mtpvKvarnberg Auli
mtpvPalonen Hannele
mtpvRäsänen Ritva
mtpvVirtanen Riitta