Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 302 16.12.2009 40

15882-2009 (049)

Kulttuuriasiainkeskuksen toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2010

Tiivistelmä: -

Kultlk § 302

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Koko kulttuuriasiainkeskuksen tilivelvolliseksi viranhaltijaksi kaupunginvaltuusto on talousarvion yhteydessä määrännyt kulttuurijohtajan. Talousarvion noudattamista koskevien määräysten kohdan 1.2 Toimielimen sisäinen sitovuus mukaan ”Lautakunnan, johtokunnan tai muun samassa asemassa olevan toimielimen on määriteltävä, minkä tasoisia tavoitteita, mittareita sekä määrärahoja ja tuloarvioita koskevat asiat on tuotava toimielimen päätettäväksi”.

Kulttuuriasiainkeskuksen jokaiselle tulosalueelle, toimintayksikölle sekä hankkeelle nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö ja tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa, ja hän vastaa meno- ja tuloarvion toteutumisesta. Talousvastuuta on kulttuurilaitoksissa jaettu organisaatioyksikkötasolle vaihtelevasti. Eroja on sekä toimintatavoissa että toiminnan luonteessa, joka puoltaa erilaista organisointia.

Vastuuhenkilöt on esitetty liitteenä olevassa organisaatiokaavassa, jossa on esitetty vain ne organisaatioyksiköt, joille ehdotetaan muuta vastuuhenkilöä kuin tulosalueen johtajaa. Sulkuihin on kirjoitettu vastuuhenkilön varamies.

LiiteKulttuuriasiainkeskuksen toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2010

Kulttuurijohtajan varahenkilö, hallintopäällikkö Mikael Höysti:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää määrätä vuodelle 2010 kulttuuriasiainkeskuksen tulosalueille ja niitä pienemmille tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä esitetyllä tavalla.

Kulttuuriasiainkeskusta kokonaisuudessaan ja useampaa kuin yhtä tulosaluetta koskevat sekä lautakunnan erikseen päättämät menot hyväksyy kulttuurijohtaja, joka voi laitoksen johtajan ollessa tilapäisesti estynyt tai esteellinen tarvittaessa hyväksyä myös yhtä laitosta koskevia menoja. Kulttuurijohtajaa koskevat laskut hyväksyy kulttuurilautakunnan puheenjohtaja tai, hänen estyneenä ollessaan, varapuheenjohtaja.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

noudKaupunginkirjasto
noudKaupunginorkesteri
noudKaupunginteatteri
noudKulttuuriasiainkeskuksen kanslia
noudMuseokeskus
tiedAaltonen Mirja
tpvAho Ari
tiedAndersson Anneli
tpvHernelahti Sanna
tpvHöysti Mikael
tpvJalava Jukka
tpvJokinen Marja-Rii
aoJärvi Petteri
tpvKanervo Sari
tpvKarjalainen Maija
tpvKiiski Päivi
tpvKurth Joanna
tpvLehtinen Tuulikki
tpvLieppinen Marja-Liisa
tiedMamia Annele
tpvMarjamäki Merja
tpvMaunu Ulla-Maija
tpvNäätsaari Inkeri
tpvRantala Jaana
tpvRatia Taina
tpvReinikka Satu
tiedSaarinen Leena
tpvSeilo Raija-Liisa
tpvSjöström Mats
tpvTalamo-Kemiläinen Maarit
tpvVirtanen Helena
tiedÖsterholm Pirkko


Liitteet:

Kultlk § 302
Liite 1:Kulttuuriasiankeskuksen toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2010