Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 267 18.11.2009 26

3786-2008 (010, 011)

Kulttuuritoimen markkinoinnin ja viestinnän tukitoimintojen yhdistäminen

Tiivistelmä: -

Kultlk § 267

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

Kulttuurilautakunta päätti kokouksessaan 9.9.2009 § 182 merkitä markkinoinnin ja viestinnän yhdistymisen välivaiheen tiedoksi lautakunnassa tehdyn esittelyn perusteella ja päätti, että seuraava väliraportti annetaan lautakunnalle marraskuun kokouksessa, jolloin tulee arvioitavaksi myös se, onko mahdollista aloittaa uusi yhdistetty markkinointi ja viestintä uudella organisointimallilla määritellyn tavoiteaikataulun mukaisesti 1.1.2010 alkaen vai tarvitaanko prosessissa tietynlainen siirtymävaihe.

Työskentelyn tilanne on nyt se, että laitoskohtaisten markkinointi- ja viestintäprosessien kuvaukset on tehty sekä strategiatyö aloitettu. Tältä pohjalta syksyn aikana määritellään , mitkä toiminnot ovat yhdistettävissä ja mitkä ei ja miten viestinnän ja markkinoinnin organisointi ja johtaminen tapahtuu tulevaisuudessa.

Työtä ei saada valmiiksi päätöksentekoon ennen vuodenvaihdetta. Strategia ja sen pohjalta määritellyt yhteiset ja erilliset toiminnot sekä uusi organisaatiomalli esitellään lautakunnalle päätöksentekoa varten helmikuun kokouksessa. Tavoiteaikataulussa ei ole pystytty täysin pysymään, ja viestinnän ja markkinoinnin uudistumisessa tarvitaan vuoden 2010 alusta siirtymäaikaa, jossa uutta valmistellaan samaan aikaan kun vanhat toimintamallit ovat vielä käytössä.

EhdotusKulttuurilautakunta päättää merkitä asian tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.